MirekŁ 0 #1 Napisano 9 Października Potrzebuje porady na temat skeletonów Bulova 96A187 vs 98A224 vs 96A208. Wszystkie zegarki na bransolecie. Szukam kogoś kto miał do czynienia z tymi modelami i doradzi mi czy są warte zakupu. Chodzi o zegarek na 17/18 cm nadgarstek, drobna ręka. Różnie piszą o czytelności tarczy. Cena jest przybliżona i mam dylemat na który sie zdecydować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130091 #2 Napisano 10 Października 17 godzin temu, MirekŁ napisał(-a): Potrzebuje porady na temat skeletonów Bulova 96A187 vs 98A224 vs 96A208. Wszystkie zegarki na bransolecie. Szukam kogoś kto miał do czynienia z tymi modelami i doradzi mi czy są warte zakupu. Chodzi o zegarek na 17/18 cm nadgarstek, drobna ręka. Różnie piszą o czytelności tarczy. Cena jest przybliżona i mam dylemat na który sie zdecydować. Zastanów się przed zakupem zegarka typu skeleton, potrafią się bardzo szybko znudzić. Jak już koniecznie musisz, to wybierz pierwszy, bo jest w miarę czytelny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach