oszolom 26123 #1 Napisano 15 Października (edytowane) Kupiony na forum, u mnie już od dłuższego czasu i pewnie w sumie kilkanaście razy na ręku. W zestawie to, co na zdjęciach. Stan dobry, z przodu bdb, Dekiel po delikatnej polerce, bo były ślady od paska. Jeszcze minimalnie widać, można poprawić. Paski używane. Dwa widoczne w pudełku kupiłem razem z zegarkiem, z tego co pamiętam (szary na pewno - to on zostawił ślady na deklu). Ja nosiłem na tym, który jest na zegarku. Ponoć pyton, ale gwarancji nie daję, bo wyrób azjatycki. Mnie się podoba, do niczego innego mi nie pasuje, więc oddaję w cenie. Cena 4350 zł z paczkomatem. Możliwe niewielkie negocjacje. Raczej bez wymian, bo ze współczesnych zegarków interesuje mnie tylko Ebel i Dietrich. Zegarek ostatnie kilka miesięcy praktycznie tylko leży. Edytowane 15 Października przez oszolom 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 26123 #2 Napisano 21 Października Pytać, proponować, jestem otwarty na rozmowy. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 26123 #3 Napisano 30 Października Zachęcam do negocjacji. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 26123 #4 Napisano 6 Listopada 4100 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 26123 #5 Napisano Piątek o 16:57 4000. Tanio, jak za ten model w tym stanie. Zapraszam. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach