Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blue7

Longines Conquest 41mm ref: L37774996

Rekomendowane odpowiedzi

Longines Conquest 41mm ref: L37774996

opis: oferowany zegarek Longines Conquest 41mm ref: L.37774996 z niebieską/granatową tarczą, z wodoszczelnością 30 atmosfer, z mechanizmem L888 został zakupiony przeze mnie w dniu 30 kwietnia 2024roku i w salonie przy zakupie zostało dokonane dopasowanie/skrócenie bransolety do mojego nadgarstka. zegarek ten jednak nigdy nie był noszony (był natomiast przeze mnie niejednokrotnie przymierzany już w domu)  i jest jak nowy (z zastrzeżeniem informacji o skróceniu/dopasowaniu bransolety i przymierzaniu). zegarek jest oferowany z pełnym kompletem jaki otrzymałem przy zakupie w polskim salonie w tym oczywiście karta gwarancyjna i zdjęte ogniwa bransolety. dla pełnego zobrazowania i szczegółowego opisu podaję link: https://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/24480_Longines_Conquest_L37774996 ,    

ocena: według forumowej skali 9/10 ( zgodnie z forumowymi wytycznymi zegarek który miał skracaną bransoletę nie może mieć oceny 10/10),

cena: 4850zł,

sposób doręczenia: najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. po wpłynięciu na moje konto całej kwoty należnej za oferowany zegarek mogę na koszt kupującego wysłać zegarek ubezpieczoną przesyłką pocztexem, której koszt  wedle uzyskanej informacji na poczcie to ok. 150zł. 

IMG_6280.jpg

IMG_6281.jpg

IMG_6284.jpg

IMG_6285.jpg

IMG_6288.jpg

IMG_6289.jpg

Edytowane przez blue7
poprawka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.