blue7 43 #1 Napisano 20 Października (edytowane) Longines Conquest 41mm ref: L37774996 opis: oferowany zegarek Longines Conquest 41mm ref: L.37774996 z niebieską/granatową tarczą, z wodoszczelnością 30 atmosfer, z mechanizmem L888 został zakupiony przeze mnie w dniu 30 kwietnia 2024roku i w salonie przy zakupie zostało dokonane dopasowanie/skrócenie bransolety do mojego nadgarstka. zegarek ten jednak nigdy nie był noszony (był natomiast przeze mnie niejednokrotnie przymierzany już w domu) i jest jak nowy (z zastrzeżeniem informacji o skróceniu/dopasowaniu bransolety i przymierzaniu). zegarek jest oferowany z pełnym kompletem jaki otrzymałem przy zakupie w polskim salonie w tym oczywiście karta gwarancyjna i zdjęte ogniwa bransolety. dla pełnego zobrazowania i szczegółowego opisu podaję link: https://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/24480_Longines_Conquest_L37774996 , ocena: według forumowej skali 9/10 ( zgodnie z forumowymi wytycznymi zegarek który miał skracaną bransoletę nie może mieć oceny 10/10), cena: 4850zł, sposób doręczenia: najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. po wpłynięciu na moje konto całej kwoty należnej za oferowany zegarek mogę na koszt kupującego wysłać zegarek ubezpieczoną przesyłką pocztexem, której koszt wedle uzyskanej informacji na poczcie to ok. 150zł. Edytowane 20 Października przez blue7 poprawka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue7 43 #2 Napisano 26 Października podbitka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue7 43 #3 Napisano Sobota o 22:06 podbitka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach