blue7 43 #1 Napisano 20 Października (edytowane) Longines Record 38,5mm COSC Chronometer ref: L28204966 opis: oferowany zegarek Longines Record 38,5mm COSC Chronometer ref: L28204966 z niebieską/granatową tarczą, z mechanizmem L888.4 COSC został zakupiony przeze mnie w dniu 4 grudnia 2024roku, lecz nie był nigdy noszony a nawet więcej, nigdy z oferowanego zegarka nie zostały zdjęte folie. zegarek jest oferowany z pełnym kompletem jaki otrzymałem przy zakupie w polskim salonie w tym oczywiście karta gwarancyjna. dla pełnego zobrazowania i szczegółowego opisu podaję link: https://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/24425_Longines_Record_COSC_Chronometer_L28204966 ocena: według forumowej skali 10/10 cena: 6200zł, sposób doręczenia: najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. po wpłynięciu na moje konto całej kwoty należnej za oferowany zegarek mogę na koszt kupującego wysłać zegarek ubezpieczoną przesyłką pocztexem, której koszt wedle uzyskanej informacji na poczcie to ok. 180zł. Edytowane 2 godziny temu przez blue7 poprawka ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue7 43 #2 Napisano 26 Października podbitka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue7 43 #3 Napisano 1 Listopada podbitka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue7 43 #4 Napisano 3 godziny temu uaktualniona cena: 6200zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach