Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blue7

Longines Record 38,5mm COSC Chronometer

Rekomendowane odpowiedzi

Longines Record 38,5mm COSC Chronometer  ref: L28204966

opis: oferowany zegarek Longines Record 38,5mm COSC Chronometer  ref: L28204966 z niebieską/granatową tarczą,  z mechanizmem L888.4 COSC został zakupiony przeze mnie w dniu 4 grudnia 2024roku, lecz nie był nigdy noszony a nawet więcej, nigdy  z oferowanego zegarka nie zostały zdjęte folie. zegarek jest oferowany z pełnym kompletem jaki otrzymałem przy zakupie w polskim salonie w tym oczywiście karta gwarancyjna. dla pełnego zobrazowania i szczegółowego opisu podaję link: https://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/24425_Longines_Record_COSC_Chronometer_L28204966         

ocena: według forumowej skali 10/10

cena: 6500zł,

sposób doręczenia: najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. po wpłynięciu na moje konto całej kwoty należnej za oferowany zegarek mogę na koszt kupującego wysłać zegarek ubezpieczoną przesyłką pocztexem, której koszt  wedle uzyskanej informacji na poczcie to ok. 180zł.

IMG_6290.jpg

IMG_6291.jpg

IMG_6292.jpg

IMG_6293.jpg

IMG_6295.jpg

IMG_6298.jpg

Edytowane przez blue7
literówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.