blue7 43 #1 Napisano 20 Października (edytowane) Longines Record 38,5mm COSC Chronometer ref: L28204966 opis: oferowany zegarek Longines Record 38,5mm COSC Chronometer ref: L28204966 z niebieską/granatową tarczą, z mechanizmem L888.4 COSC został zakupiony przeze mnie w dniu 4 grudnia 2024roku, lecz nie był nigdy noszony a nawet więcej, nigdy z oferowanego zegarka nie zostały zdjęte folie. zegarek jest oferowany z pełnym kompletem jaki otrzymałem przy zakupie w polskim salonie w tym oczywiście karta gwarancyjna. dla pełnego zobrazowania i szczegółowego opisu podaję link: https://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/24425_Longines_Record_COSC_Chronometer_L28204966 ocena: według forumowej skali 10/10 cena: 6500zł, sposób doręczenia: najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. po wpłynięciu na moje konto całej kwoty należnej za oferowany zegarek mogę na koszt kupującego wysłać zegarek ubezpieczoną przesyłką pocztexem, której koszt wedle uzyskanej informacji na poczcie to ok. 180zł. Edytowane 20 Października przez blue7 literówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue7 43 #2 Napisano 26 Października podbitka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue7 43 #3 Napisano Sobota o 22:06 podbitka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach