Tommaso 2412 #1 Napisano 9 Listopada (edytowane) Na sprzedaż moje Seiko Prospex SPB411. Zegarek z polskiej dystrybucji, na gwarancji. Rozmiar koperty to 38,5 mm, wodoszczelność 100m, mechanizm 6R54 z 72h rezerwą chodu, komplikacja drugiej strefy czasowej, szkiełko szafirowe, tarcza szara ze szlifem słonecznym. Stan ogólnie jest praktycznie idealny, poza jednym pokazanym dokładniej na zdjęciach miejscem na dolnym lewym uchu nie ma praktycznie żadnych śladów używania. Te mikrowgniotki pokazałem w dużym powiększeniu, w rzeczywistości ledwo je widać. Poza tym wszystko jak nowe - żadnych śladów na bezelu, kopercie, bransolecie czy nawet zapięciu. Cały komplet fabryczny z pudełkiem, papierami, kartą itd, są też oczywiście wszystkie ogniwa bransolety. Cena katalogowa 7999, ja proponuję 4000 zł., przesyłka w cenie. Możliwość obejrzenia w Kaliszu. Edytowane 9 Listopada przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #2 Napisano Sobota o 14:33 Cena do negocjacji. Chętnie przy zamianie dopłacę do Grand Seiko lub Tudora BB58 bądź BB54. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach