MirekŁ 0 #1 Napisano Niedziela o 09:43 Cena podobna, który będzie ciekawszym wyborem? Warto wybrać funkcje smart czy lepiej postawić na lepsza kopertę i produkcje w Japonii. W opisie DW-H5600-1 wskazują że zegarek chodzi na baterii solarnej natomiast funkcje smart trzeba ładować. Czy to znaczy że zegarek posiada 2 akumulatory? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5909 #2 Napisano Niedziela o 10:47 46 minut temu, MirekŁ napisał(-a): Czy to znaczy że zegarek posiada 2 akumulatory? Nie - to znaczy że ładowanie solarne jest zbyt słabe aby w pełni naładować zegarek jeśli będziesz w nim wykorzystywał wszystkie, albo większość jego funkcji. 47 minut temu, MirekŁ napisał(-a): Cena podobna, który będzie ciekawszym wyborem? To zależy do czego Ci jest potrzebne to urządzenie. DW - 5000 to klasyka - zegarek o rozbudowanych możliwościach który służy do wskazywania czasu - ma wiele funkcji ale one są związane tylko z czasem, synchronizacja jest drogą radiową - czyli nic nowego, ma klasyczną kopertę znaną z DW-5000 i stosowaną przez Casio od czasu premiery "G-shock". DW-H5600 to urządzenie które ma funkcję DW-5000 + dodane funkcje które możesz znaleźć w zegarkach sportowych, koperta jest polimerowa, a synchronizacja czasu odbywa się poprzez telefon przy pomocy bluetooth. Nie miałem tego modelu więc nie napiszę jak działa, jedyne co to mogę napisać że bazując na recenzjach i opiniach innych użytkowników moim zdaniem, Casio nie nadąża za technologią w tym temacie i model ten jest mocno przeszacowany - przez 5 lat używam bądź pilotuje używanie (przez moją mamę) urządzenia Garmin Solar Instinct pierwszej generacji i śmiem twierdzić że "nowości Casio nadal są mocno w tyle. Godzinę temu, MirekŁ napisał(-a): Warto wybrać funkcje smart Moim skromnym zdaniem nie warto. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach