Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do bardziej doświadczonych, wpadł w moje ręce 114060 z 14r podobno miał serwis koło 20r ale nie mam na to kwitu, zegarek na dobe robi około +3-4sek i zastanawiam się czy jest sens oddawać na serwis profilaktycznie, czy dopiero jak się zwiększy. Dodam że seadwller po 6 latach zaczął mi robić +15sek w góre, no i serwis wpadł, wiadomo. No i kolejne pytanie do kogo na serwis z pojęciem żeby nie dotykali polerki bo wiadomo jak z serwisem w W.KRUK tam się nie szczypią hehe. Jestem z Zielonej Góry a więc miasta które wchodzą w gre to Poznań lub Wrocław. Z góry dzięki 
PS na początku dziwnie mi było bez lupki ale jednak no date ma coś w sobie.

WhatsApp Image 2026-01-16 at 12.15.53.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pytanie do bardziej doświadczonych, wpadł w moje ręce 114060 z 14r podobno miał serwis koło 20r ale nie mam na to kwitu, zegarek na dobe robi około +3-4sek i zastanawiam się czy jest sens oddawać na serwis profilaktycznie, czy dopiero jak się zwiększy. Dodam że seadwller po 6 latach zaczął mi robić +15sek w góre, no i serwis wpadł, wiadomo. No i kolejne pytanie do kogo na serwis z pojęciem żeby nie dotykali polerki bo wiadomo jak z serwisem w W.KRUK tam się nie szczypią hehe. Jestem z Zielonej Góry a więc miasta które wchodzą w gre to Poznań lub Wrocław. Z góry dzięki 
PS na początku dziwnie mi było bez lupki ale jednak no date ma coś w sobie.

891674464_WhatsAppImage2026-01-16at12_15_53.thumb.jpeg.9508e1a931dcbfc7cf38d1c1ea5d99df.jpeg

Wcale tak w Kruku chyba chętnie polerki nie robią, chyba, że jest serwis pogwarancyjny (nie miałem z takim do czynienia). Zawsze przed oddaniem możesz zaznaczyć, że nie chcesz polerować zegarka i powinni nie robić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja zaznaczyłem bez i dopiero jak zrezygnowałem z usługi jeżeli miałaby być z polerką to się zgodzili na sam serwis :) (pogwarancyjny).
Jak jest w przypadku takich starszych modeli, rolex też da 2 lata gwarancji i wyda do niego karte?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak gadałem z nimi odnośnie innego modelu ale jak usłyszałem że wysyłka i termin zaklepujesz przez wysłanie to odpuściłem, wolałbym zawieźć i odebrać a nie wysłać i czekać 6mcy na kolejke, chyba że coś się zmieniło. Zaraz do nich napisze. Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też rozmowa zaczęła się od 3-4 miesięcy czekania, a w praktyce po 4 tygodniach zegarki były u mnie z powrotem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No ja zaznaczyłem bez i dopiero jak zrezygnowałem z usługi jeżeli miałaby być z polerką to się zgodzili na sam serwis  (pogwarancyjny).
Jak jest w przypadku takich starszych modeli, rolex też da 2 lata gwarancji i wyda do niego karte?

Powinni wydać i 2 lata gwarancji. Zapytaj w salonie Rolexa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi