Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Czarek03

Tudor BB GMT

Rekomendowane odpowiedzi

Tudor BB GMT , zakupiony w salonie W.Kruk w styczniu 2023. W zestawie wszystko co otrzymałem przy zakupie. Referencja doskonale znana i omawiana na Forum . Noszony z poszanowaniem. Ostatnio bardzo rzadko, jako że fascynacja zegarkami już mi minęła i powróciłem do kontroli czasu na telefonie komórkowym . Zegarek w stanie bardzo dobrym. Forumowe 8,5/10. Na kopercie włosowate ryski od swetra, czy też mankietu koszuli . Nie zamieniam się . Chcę ten zegarek sprzedać , a nie sprzedawać . Moja propozycja ceny to 12500 PLN. Preferowany odbiór osobisty z Płocka . Ewentualna wysyłka i jej sposób do omówienia z Kupującym . Zdjęcia  robiłem telefonem . Jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę wykonać w lepszym świetle . 

Uwaga : jestem otwarty na wszelkie propozycje cenowe ze strony osób zainteresowanych tą ofertą . Proszę śmiało pisać . Jak wspomniałem ; chcę ten zegarek sprzedać , a nie sprzedawać .😉

IMG_0442.jpeg

IMG_0448.jpeg

IMG_0445.jpeg

IMG_0444.jpeg

IMG_0443.jpeg

IMG_0437.jpeg

IMG_0440.jpeg

IMG_0441.jpeg

IMG_0610.jpeg

Edytowane przez Czarek03

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Podobna zawartość

• Gość maritimeeng
      Przez Gość maritimeeng
      Witam serdecznie,

Dojrzałem mentalnie do zakupu droższego zegarka i zastanawiam się który:
      1. Omega Seamaster Planet Ocean 43,5
      2. Tudor GMT

Obydwa bardzo mi się podobają. Kwestia ceny jest drugoplanowa. Nadgarstek średni 18,5 cm.
      Jakieś za i przeciw? Który ma lepszy mechanizm? itp. itd.
      Uprzejmie proszę o pomoc.

Pozdrawiam
      Paweł
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.