Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kejwus

Breitling Colt 44 Automatic

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Na sprzedaż: Breitling Colt 44 – czarna tarcza, stalowa bransoleta (Always ze skrzydełkami😉)

Sprzedam zegarek Breitling Colt 44 z czarnym cyferblatem na stalowej bransolecie.

Nr.Ref.: A173881.BD44.173A

Stan zegarka bardzo dobry – uczciwe 9/10.

Jedyne ślady użytkowania to drobne mikroryski, niewidoczne gołym okiem – możliwe do zauważenia wyłącznie w dużym powiększeniu lub pod lupą.

Na żywo zegarek prezentuje się jak nowy.

Zegarek był w serwisie w listopadzie 2024 roku w Juwelier Hungeling w Wolfsburgu. Wcześniej zaczął wyraźnie spieszyć, dlatego został wyregulowany i ustawiony.

Obecnie chodzi w granicach norm chronometru – ok. +2 sekundy na dobę.

Od momentu odebrania z serwisu nie był już ani razu noszony.

Koszt serwisu wyniósł 600 euro.

Nie doliczam tej kwoty do ceny – traktuję to jako swój koszt. Zegarek nie wymaga żadnego wkładu finansowego, jest gotowy do noszenia i może spokojnie służyć przez kolejne lata, bez obaw o niespodziewane wydatki.

Rachunku z serwisu niestety już nie posiadam (zaginął).

Model ten jest obecnie coraz trudniej dostępny na rynku wtórnym, a egzemplarze w takim stanie to rzadkość.

Zegarek pierwotnie miał być przeznaczony na prezent, jednak ostatecznie sam zmieniłem decyzję (ze stratą dla osoby, która miała go dostać 😄). Dodatkowo posiadam drugi identyczny egzemplarz – z niebieską tarczą, dlatego ten trafia na sprzedaż.

Jestem drugim właścicielem.

Pełny set (100% komplet):

oryginalne pudełka (w idealnym stanie)

elektroniczna karta gwarancyjna

certyfikat chronometru

instrukcja obsługi

książeczka gwarancyjna

przywieszka

naklejka

etui podróżne

Bransoleta w pełnej długości – jedno dodatkowe ogniwo było zdjęte i jest dołączone do kompletu.

Zegarek w wersji „Always” – z klasycznymi skrzydełkami Breitlinga 😉

Za zegarek poproszę 10100 PLN 

Cena jest uczciwa – nie przewiduję obniżek.

Jest to najniższa cena w Europie przy tym stanie, pełnym secie i świeżym serwisie.

📦 Wysyłka wliczona w cenę

👉 Proszę o kontakt wyłącznie osoby realnie zainteresowane zakupem.

To propozycja dla osoby, która chce zegarek gotowy do noszenia, a nie egzemplarz wymagający dodatkowych inwestycji.

Naprawdę warto.

PS.

Ponieważ pojawiło się kilka podobnych pytań, chciałbym jeszcze na spokojnie doprecyzować jedną kwestię.

Nie posiadam już potwierdzenia serwisu – ani rachunku, ani wpisu, ani kopii dokumentów. Po prostu zaginął i nie mam żadnego innego dokumentu poza swoim słowem.

Informację o serwisie podałem wyłącznie informacyjnie i z dobrej woli, żeby osoba zainteresowana zakupem miała pełen obraz sytuacji i wiedziała, że zegarek jest sprawny oraz nie powinien wymagać żadnych dodatkowych nakładów finansowych.

Równie dobrze mógłbym w ogóle o serwisie nie wspominać i potraktować zegarek jak nieserwisowany – tak jak wiele innych egzemplarzy wystawianych obecnie na forum. Uznałem jednak, że uczciwiej będzie napisać wszystko wprost.

Mam nadzieję, że to wyjaśnia sprawę 🙂

IMG_20260128_165959.jpg

IMG_20260128_170019.jpg

IMG_20260128_170051.jpg

IMG_20260128_170124.jpg

IMG_20260128_170313.jpg

IMG_20260128_170401.jpg

IMG_20260128_170708.jpg

IMG_20260128_170802.jpg

IMG_20260128_171031.jpg

IMG_20260128_171015.jpg

IMG_20260128_171659.jpg

Edytowane przez kejwus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.