beriam 20695 #1 Napisano Środa o 07:11 Czy ktoś miał do czynienia z wersją 37mm Optimusa Prime ? Miałem wersję 44 i mimo łapy 18.5 cm, jako EDC średnio sobie radził. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sent 5369 #2 Napisano Środa o 19:43 Też mi chodzi po głowie. U mnie myślę, ze fajnie by siadł ale ja lubie małe zegarki. Jakiś czas temu na amazonie były po 600 i do teraz mi szkoda, że nie brałem. Nie pomyl tego EO(37mm) z EP bo on ma 34mm. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 23159 #3 Napisano Czwartek o 05:57 22 godziny temu, beriam napisał(-a): Czy ktoś miał do czynienia z wersją 37mm Optimusa Prime ? Miałem wersję 44 i mimo łapy 18.5 cm, jako EDC średnio sobie radził. One mają bardziej 36 mm. Trochę jak na divera mało, nie wiem czy to głupio nie będzie wyglądać na ręku. Co prowada np marathon robi gsar'a 36 ale to raczej damska wersja 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 20695 #4 Napisano Czwartek o 08:08 Ta mniejsza wersja obywatela to też damka. Mimo wszystko z racji rozmiaru, posiadacze płci brzydkiej raczej chwalili wybór 36/37. Ja wczoraj nabyłem czarne gacie więc moja "fascynacja" na chwilę obecną wyciszyła się 😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 23159 #5 Napisano Czwartek o 08:16 7 minut temu, beriam napisał(-a): Ta mniejsza wersja obywatela to też damka. Mimo wszystko z racji rozmiaru, posiadacze płci brzydkiej raczej chwalili wybór 36/37. Ja wczoraj nabyłem czarne gacie więc moja "fascynacja" na chwilę obecną wyciszyła się 😎 O, super to będzie nas dwóch który sklep w końcu wybrałeś? Obecnie gacie mają ścięty trójkąt na bezelu i prawdopodobnie trafisz na miyotę ze stop sekundą 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 20695 #6 Napisano Czwartek o 08:39 (edytowane) Kupiłem używkę z końca 2025r. Gwarancja w Crazy Time. Opcja z poprawnie pracującym bezelem oraz z stop sekundą 😎 Edytowane Czwartek o 09:55 przez beriam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach