rrr 8844 #1 Napisano 13 Maja (edytowane) Na bazarku ląduję żadko spotykany na naszym forum Baume & Mercier Clifton. Wersja 40mm z piękną ciemnoniebieską tarczą. Zegarek piękny i uniwersalny. Pasuje zarówno do koszuli jak i do jeansów. Zegarek z 2021 z kompletem pudełek i dokumentów (w tym oryginalny paragon z Apartu). Zegarek ze świetnym mechanizmem Baumatic z 5 dniową rezerwą chodu. W tym przedziale cenowym pozamiatali konkurencję w tym zakresie. Rewelacyjna tarcza , piękne wskazówki, indeksy i szkło. Stan zegarka oceniam na 8,5- 9/10 (sporadycznie zakładany) . Zauważalne odciśnięte zapięcie motylkowe ale od wewnętrznej strony paska od przechowywania w pudełku przez dłuższy czas. Poza tym sam pasek w stanie bardzo dobrym. Drobne ryski na zapięciu. Szkło zegarka przepiękne i czyste. Aktualna cena detaliczna tego modelu to 15,4 tys. Zależy mi na sprawnej sprzedaży więc moja cena to 50% ceny detalicznej czyli 7,7 tys. 7,5 tys. (najniższa jaką znalazłem). Możliwa wymiana najchętniej na jakiegoś pilota ale inne ciekawe propozycje również rozważę. Dopuszczam dopłaty w obie strony. W tej cenie dostajesz naprawdę kawał świetnie wykonanego zegarka z rewelacyjnie długą rezerwą chodu od marki z długą histotią i tradycją. Najchętniej odbiór osobisty w Oławie pod Wrocławiem ale wysłać również mogę. Paczkomat w cenie. Edytowane Sobota o 09:38 przez rrr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rrr 8844 #2 Napisano 23 Maja Hop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rrr 8844 #3 Napisano Sobota o 09:38 7,5 tys. zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach