beriam 21453 #1 Napisano 14 Maja Skusiłem się i nabyłem drogą kupna tego oto obywatela w stanie dobrym +. Pytanie czy można coś wymyślić zamiast bransolety ? Zielona szmaciura byłaby idealna 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 73872 #2 Napisano 14 Maja Tutaj to chyba tylko jakaś ręczna robota się sprawdzi. Pasków z takim mocowaniem na "wolnym rynku" to chyba nie będzie. Można samemu próbować dociąć jakiś pasek do tych wymiarów, ale prędzej skórzany, bo szmatka będzie się strzępić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 21453 #3 Napisano 15 Maja 10 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Tutaj to chyba tylko jakaś ręczna robota się sprawdzi. Pasków z takim mocowaniem na "wolnym rynku" to chyba nie będzie. Można samemu próbować dociąć jakiś pasek do tych wymiarów, ale prędzej skórzany, bo szmatka będzie się strzępić. Muszę temat rozeznać czy forumowi wytwórcy coś by w tej materii wymyślili 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 73872 #4 Napisano 15 Maja Na pewno wymyślą 🙂 Pozostaje tylko kwestia ceny 😞 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 21453 #5 Napisano 15 Maja 3 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Na pewno wymyślą 🙂 Pozostaje tylko kwestia ceny 😞 Zdecydowanie. Polak, kreatywna wielce bestia 🙂 Tego się trochę obawiam, mimo wszystko wydaje mi się , że na canvasie będzie dobrze wyglądał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach