UE_ 0 #1 Napisano 10 godzin temu Dzień dobry wszystkim, Jestem nowy na forum, więc na początek chciałbym się przywitać. Od pewnego czasu interesuję się zegarkami i rozważam zakup Omegi Seamaster. Znalazłem egzemplarz na Chrono24 https://www.chrono24.pl/omega/seamaster-master-chronometer-diver-nekton--id46083905.htm?searchHash=f50293d0_X5dj1X&pos=2 i chciałbym zapytać bardziej doświadczonych kolegów, czy na podstawie załączonych zdjęć oraz opisu widzicie jakiekolwiek sygnały ostrzegawcze dotyczące autentyczności zegarka? Czy coś zwraca Waszą uwagę pod kątem zgodności elementów, stanu technicznego lub ewentualnych nieoryginalnych części? Będę wdzięczny za każdą opinię i wskazówki, na co jeszcze warto zwrócić uwagę przed zakupem. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 5039 #2 Napisano 7 godzin temu Wszystko w porządku. Rzeczy, do których na siłę możnaby się przyczepić wynikają raczej z obciętej przez chrono jakości zdjęć, nic tak naprawdę niepokojącego nie widzę. Fajny Seamaster, miałem, bardzo dobrze wspominam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UE_ 0 #3 Napisano 6 godzin temu Dziękuję za opinię i rozwianie wątpliwości. Miło słyszeć, że nic nie wzbudza większych obaw, a sam Seamaster tak dobrze się Panu sprawdził. Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach