tommly 13341 #1 Napisano 21 Czerwca (edytowane) Na sprzedaż mój ulubiony PAM 112 Bogaty zestaw z ori pudełkami i dokumentami. Zakupiony pierwotnie w 2010 roku, jeden z serwisów robiony w 2018 roku, reszty historii nie znam. W komplecie masa pasków: parciany od Santino, skórka od Filipa, druga skórka handmade od LM, czarna guma ori + kilka kolorowych zamienników. Wizualnie stan określam na BDB, jedynie przy śrubkach (na uszach) są delikatne ślady od zmiany pasków, starałem się to pokazać i chyba wyszło aż nadto dobrze W realu praktycznie tego nie widać. Wg skali forum bezpiecznie 8,5/10 Za całość życzę sobie: 17500 zł (raczej bez negocjacji ze względu na stan oraz ilość dodatkowych pasków) ---> obniżka na 17000 zł Nie rozbijam zestawu. Mile widziany jest odbiór osobisty we Wrocławiu. Wysyłka na życzenie i ryzyko kupującego. Oczywiście pakuję pancernie i wysyłam ubezpieczonym kurierem lub InPost (cena wysyłki strzelam, że ok. +-30zł) PS. Zamiana jedynie na jakiegoś MM300 z dopłatą dla mnie lub ewentualnie Speedy Moona (do dogadania). Zapraszam Edytowane 28 Czerwca przez tommly 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13341 #2 Napisano 28 Czerwca Obniżka na 17000 i nie chciałbym już więcej schodzić. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13341 #3 Napisano 4 Lipca Jeszcze aktualny. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13341 #4 Napisano 12 Lipca Podbijam i zapraszam. Może być ciut taniej bez zestawu pasków. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13341 #5 Napisano 19 Lipca No to hop jeszcze raz do góry. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13341 #6 Napisano wczoraj o 07:18 17000 zł za cały zestaw lub 16500 bez dodatkowych pasków. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach