Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
bkt1916

Tytanowy solar daily i zegarek z kompasem

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, szukam sobie zegarków od jakiegoś czasu, na pewno kiedyś jak już sie zdecyduje kupie cos lepszego. Pomyślałem sobie, że takich wymagań raczej nie spelniaja zegarki poniżej 1k pln np Citizena czy Tissota. Nawet pewnie timexa czy orienta ciężko znaleźć. Do tego nie zdecydowałem się jak ten zegarek chciałbym konkretnie kupić. Wpadl mi jednak w oko tytanowy solarny Bering. Dwa modele rozniace sie kolorem. Droższych pd 730-830 nie biorę pod uwagę bo przy tej cenie dolozylbym do czegoś lepszego. Ale może taki tqnszy model, który na yt wyglada na filmach wizualnie calkiem spoko mogłoby być sens kupić jako daily. Mowa o cenie ok 500 pln za sztuke lub ok 600 pln za sztuke.

Co sadzicie o takim zegarku "przejsciowo" ?

https://amzn.eu/d/00Hmw0gh

Tańszy

Droższy: https://amzn.eu/d/049uGipE

Dodatkowe pytanie, jaki zegarek do 1500-2000 pln najlepiej tytan z kompasem?

Jaki kompas, ręczny czy elektroniczny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bering całkiem spoko bo ma szafirowe szkiełko, co w tej cenie jest niezbyt często spotykane.

Co do tego za 1,5-2 tys to może Casio z serii Pro Trek albo  Citizen Promaster lub Traser Pathfinder jeśli znajdziesz na wyprzedaży.

Edytowane przez Adam53

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi