Wuj 2479 #1 Napisano 6 Lipca (edytowane) Cześć, Do sprzedania Panerai Luminor Marina PAM00111, 44 mm, stal, werk najprawilniejszy mechanik, czarna tarcza, mały sekundnik na godz. 9. Zegarek kupiony przez pierwszego właściciela w 2009 w salonie Jansen w Warszawie), autoryzowanego dealera Panerai. Pełna, udokumentowana historia - łącznie z korespondencją z salonem i Monachium z serwisów (ostatni w 2020). U mnie spędził dwa miesiące, kilka razy miałem go na ręku. Do tego 3 paski ori i guma. Z tego względu oferta wyjątkowa - zegarek z 2009, od polskiego dystrybutora, full set w takim stanie to prawdziwa rzadkość. Dla formalizmów: Dane: • Model: Luminor Marina 44 mm, PAM00111 • Ref.: OP6727 • Rocznik: 2009 • Mechanizm: ręcznie nakręcany, sekundnik na godz. 9 • Koperta: stal 44 mm, szkło szafirowe, WR 300 m Stan: zachowawczo 7,5/10. Zegarek noszony, w bardzo dobrym stanie, jak na te lata. Jedyna wada warta odnotowania to ryski na boku koperty na wysokości godz. 9 (widoczne na zdjęciach). Poza tym bez uwag. Zawartość zestawu (full set): • Drewniane pudełko Officine Panerai + zewnętrzne pudło kartonowe • Karta gwarancyjna (wypełniona, pieczątka dealera Jansen & Co) • Guarantee booklet • Bulletin de marche (świadectwo chodu) • Książeczka Panerai Luminor / Historic Collection • Metka (hang tag) • Fabryczny pasek skórzany + dodatkowe paski • Zapasowa osłona szkła • Narzędzie / śrubokręt do wymiany paska • Etui Cena: 17 tys. PLN, tym razem już bez wymian. Kurier po mojej stronie możliwość obejrzenia w Warszawie. Edytowane 9 Lipca przez Wuj Dodanie zdjęcia z datą 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wuj 2479 #2 Napisano 20 Lipca Hop, zapraszam do rozmów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach