Wuj 2479 #1 Napisano 6 Lipca (edytowane) Hej, na sprzedaż leci naprawilniejszy z prawilnych - limitowany 176 z 2008 roku. pierwotnie z Wempe, u mnie dwa lata, kupiony na naszym forum. No co mam napisać - rewelacyjny Panerai. Esencja pamowatości, lekki, czytelny, prosty. Zgodnie z wymogami - info: • Referencja: PAM00176, koperta i bezel tytan 44 mm, l2l 24 mm • Mechanizm: Unitas, ręczny naciąg, ~56h rezerwy chodu • Tarcza: czarna, dwuwskazówkowa (godziny/minuty), • WR 300 m, szkło szafirowe Komplet: • Oryginalne drewniane pudło Officine Panerai • Karta gwarancyjna Wempe Hamburg, data zakupu 10.12.2008, nr mechanizmu BB1809081 • Narzędzia do wymiany pasków (2 szt.) • Paski: kilka sztuk od Filipa i Santino (skóra, szmaty nieużywane), gumy — w tym oryginalna Officine Panerai, plus niebieska i pomarańczowa Stan: bardzo dobry, 8,5/10. Minimalne ryski - jak to na tytanie. Pełny serwis w LeSabre w 2025 r. — świeżo po przeglądzie, chodzi jak trzeba. Proweniencja: zegarek znany na forum, wcześniej w rękach kolegów z KMZiZ — pełna historia, bez niespodzianek. Cena: 19 500 PLN, kurier po mojej stronie Odbiór osobisty Warszawa lub wysyłka ubezpieczona. Pytania i dodatkowe zdjęcia na PW. Edytowane 9 Lipca przez Wuj Dodanie zdjęcia z datą 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wuj 2479 #2 Napisano 20 Lipca Hop, zapraszam do rozmów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach