Wuj 2479 #1 Napisano 6 Lipca (edytowane) Na sprzedaż trafia mój PAM00243 — dla nieznających tematu: Submersible osadzony w kopercie 1950, referencja, która dla wielu jest kwintesencją Panerai jako narzędzia. Rocznik 2010, oryginalnie kupiony w Tourneau na Hawajach (papiery w komplecie). Ten model jest po prostu przepiękny, dodatkowo bardzo wygodnie się go nosi, pomimo wyglądu kowadła:) Specyfikacja • Koperta: stal, 44 mm, mostek ochronny korony z dźwignią • Mechanizm: automatyczny OP III, certyfikat COSC (Bulletin de marche w zestawie) • Tarcza: czarna, data, mała sekunda • WR 1000 m, zawór helowy, bezel jednokierunkowy • Nr egzemplarza: OP6780BB1418220 Stan Zegarek: bardzo dobry, 8/ 10 — drobne mikrorysy od normalnego noszenia, koperta bez wżerów i uszkodzeń, szkło czyste. • Pasek materiałowy (oryginał Panerai): stan idealny • Mechanizm po serwisie — przegląd wykonany w 2025 w leSabre (potwierdzenie mogę pokazać zainteresowanym) Komplet • Pudełko, książeczka gwarancyjna, certyfikat COSC, karta, tagi, narzędzie do pasków • Dorzucam trzy dodatkowe paski od Santino i Filipa Cena: 26 000 zł, kurier po mojej stronie Zdjęcia w załączniku (zegarek + pełny zestaw). Oglądanie na żywo w Warszawie jak najbardziej — Szczegóły i dodatkowe fotki na PW. Edytowane 9 Lipca przez Wuj Dodanie zdjęcia z datą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wuj 2479 #2 Napisano 20 Lipca Hop, zapraszam do rozmów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach