skkr_lodz 1282 #1 Napisano 27 Lipca (edytowane) Witam, chcę sprzedać mój zegarek LACO Mojave 42mm. Zegarek z 2023 roku. Pełny zestaw zawierający pudełko, papiery. W zestawie oprócz oryginalnej stalowej bransolety są dodatkowo dwa paski LACO: pomarańczowa guma oraz pomarańczowe NATO nieużywane. Świetny, czytelny nurek z fantastycznym bezelem. Regulaminowy stan: 8/10 Mechanizm SW-200 TOP. Bardzo dokładny Rozmiar: 42mm Szkiełko szafirowe z dwoma antyrefleksami. Zewnętrzny antyrefleks posiada włosowate ryski widoczne jedynie pod słońcem. Interesuje mnie tylko sprzedaż. Cena 2400 zł Przesyłka Inpostem po mojej stronie Edytowane 25 Sierpnia przez skkr_lodz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skkr_lodz 1282 #2 Napisano 4 Sierpnia Zapraszam aktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skkr_lodz 1282 #3 Napisano 11 Sierpnia zapraszam, nowa cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skkr_lodz 1282 #4 Napisano 18 Sierpnia zapraszam, aktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skkr_lodz 1282 #5 Napisano 25 Sierpnia zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skkr_lodz 1282 #6 Napisano 13 godzin temu Aktualne, zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach