Robi One Kenobi 13 #1 Napisano wczoraj o 17:15 (edytowane) Na sprzedaż Citizen jak w temacie. To mój prywatny import z Japonii. Kupiony na początku lutego tego roku. Zegarek nie był noszony, choć bransoletę skróciłem do 17,5cm. Zegarek jest fantastycznie wykonany, ale za długo już leży a ja mam akurat fazę na "smartłocze", które wykonują pomiary wszelakie i wymagają ciągłej obecności na nadgarstku. Kilka lat temu na naszym forum była recenzja tego samego modelu w innej wersji kolorystycznej, którą można przeczytać tutaj. Zegarek był wtedy dostępny w Polsce za dwukrotnie wyższą cenę a i tak był chwalony świetny stosunek jakość\cena. W komplecie wszystkie papiery, pudełka i zdjęte linki bransolety. Żadnych śladów używania (co jest oczywiste), dokładny. Technikalia pomijam, bo każdy może znaleźć je samodzielnie. Cena z wysyłką do paczkomatu 1,5K. Ceny nie negocjuję. Ciężko za te pieniądze kupić lepszy zegarek, a uczciwy import z Japonii wychodzi jednak sporo drożej. Poza tym ładnie wygląda na rotomacie Rezerwacja IMG_20260519_180435.HEIC Edytowane 13 godzin temu przez Robi One Kenobi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach