Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
lukkluj

Archimede Pilot Bronze 39mm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zupełnie unikalna wersja tego Archimede. Zrobiona przez producenta na zamówienie (czerwona tarcza była u nich dostępna, ale seryjnie jedynie z wersją 39mm w kopercie ze stali). Tu mamy piękne połączenie brązu i czerwonej tarczy. Do tego genialny, lekko wypukły szafir. Jest to jeden z niewielu zegarków, który przy noszeniu zbierał u mnie spontaniczne komplementy od rodziny i znajomych. Wymiary optymalne: 39mm, 10mm grubości, 20mm w uszach. Sprzedaję sam zegarek, bo tak kupiłem na Chrono ze Szwajcarii od pierwszego właściciela. Dokładam dwie klamry w brązie. Zegarek sprzedaję na wysokiej jakości pasku od Fluco. Zegar na bardzo dobrym chodzie, zakupiony w 2024 roku. Stan oceniam na 8/10.

CENA: 2900 2750 PLN. Do delikatnych negocjacji. Można proponować zamiany w kierunku military / field / pilot, ale ze mną nie jest łatwo, bo ja naprawdę już prawie wszystko miałem ;)

1019.jpg

1020.jpg

PXL_20260904_073813320.MACRO_FOCUS.jpg

PXL_20260904_073835780.jpg

PXL_20260904_073913261.jpg

PXL_20260904_074500227.jpg

Edytowane przez lukkluj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena w dół. Zapraszam też do proponowania wymian. Jestem też otwarty na wzięcie czegoś w rozliczeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.