lukkluj 59 #1 Napisano 4 Września (edytowane) Zupełnie unikalna wersja tego Archimede. Zrobiona przez producenta na zamówienie (czerwona tarcza była u nich dostępna, ale seryjnie jedynie z wersją 39mm w kopercie ze stali). Tu mamy piękne połączenie brązu i czerwonej tarczy. Do tego genialny, lekko wypukły szafir. Jest to jeden z niewielu zegarków, który przy noszeniu zbierał u mnie spontaniczne komplementy od rodziny i znajomych. Wymiary optymalne: 39mm, 10mm grubości, 20mm w uszach. Sprzedaję sam zegarek, bo tak kupiłem na Chrono ze Szwajcarii od pierwszego właściciela. Dokładam dwie klamry w brązie. Zegarek sprzedaję na wysokiej jakości pasku od Fluco. Zegar na bardzo dobrym chodzie, zakupiony w 2024 roku. Stan oceniam na 8/10. CENA: 2900 2750 PLN. Do delikatnych negocjacji. Można proponować zamiany w kierunku military / field / pilot, ale ze mną nie jest łatwo, bo ja naprawdę już prawie wszystko miałem Edytowane Poniedziałek o 12:45 przez lukkluj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukkluj 59 #2 Napisano Poniedziałek o 12:44 Cena w dół. Zapraszam też do proponowania wymian. Jestem też otwarty na wzięcie czegoś w rozliczeniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach