Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość tomas

mudman czy gulfman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomas

witam kolegów,

zapragnąłem dołączyć do klubu G :wink: Ponieważ nie widziałem na żywo tych modeli i nie mam jak tego zrobić (zegarek kupi mi kolega w USA bo taniej) może byście mi doradzili, który na żywo wygląda lepiej. Wiadomo jak to jest ze zdjęciami, trochę przekłamują. Dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O rany :???:

PoSZUKAJ trochę!

Czas nie pieniądz zawsze jest.

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Qbes

Co za problem idź do sklepu i sobie zobacz. :) Mamy ci narysować jak wyglądają koro zdjęć nie chcesz. ;) Miałem ten sam dylemat i wybrałem MUDMANA. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kozi12

Jeśli Gulfman to tylko ten najnowszy z WC i TS bo ładnie wygląda a jak nie to starszy gulfman vs. Mudman wygrywa mudman ;) !!. (to moja opinia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mudman G-9000-1V jest oficjalnie zaaprobowanym zegarkiem przez NASA. Polecam stronkę: Watches in space:) Są tam wszystkie jak dotąd zegarki casio g-shock dopuszczone do misji przez NASA ( w tym właśnie Mudman G-9000-1V ). :roll:

Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, lepiej być rybakiem, lub wilkołakiem, niż kretem. Chcesz być kretem? To Wybierzesz Mudmana. Chcesz być żabą, to Wybierzesz Frogmana. A jak Chcesz być rybakiem, bądź wilkołakiem, to już sam Wiesz... :P

Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.