Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość noubady

Zegarki dla pary

Rekomendowane odpowiedzi

Gość noubady

proszę o poradę - chcę kupić w prezencie parę zegarków na 30-lecie ślubu rodzicom. jestem w stanie na ten prezent wydać 800 zeta.

Sądzę , że dobre kwarce wystarczą.

Problem w tym , że znalazłem zajawki takich par zegarków swatch z serii Irony, Timex'ów i innych firm , jednak nie jestem w stanie ani znaleźć konkretnych ofert sprzedaży takiego kompletu, ani nie wiem co najlepszego mogę kupić w tej cenie.

Zegarki koniecznie muszą być "wizytowe", muszą się nadawać do wygrawerowania krótkiej aplikacji.

Bardzo proszę o podanie konkretnych par zegarków dostępnych do zciągnięcia najdłużej w ciągu miesiąca.

Ponizej te swatche

bardzo podoba mi sie ta para z cielistymi paskami , z checią bym to kupił w prezencie , ale nie wiem jakie to modele zegarków, czy sa dostępne w Polsce I NAJWAŻNIEJSZE: czy są to porządne zegarki

z góry dziękuje za pomoc Panów Ekspertów

pozdrawiam Maciek

post-0-0-73977700-1330861665.jpgpost-0-0-16755900-1330861883.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Nautica

Jeżeli chcesz kupić elegancke zegarki to osobiście polecam marke Atlantic, kolekcje Seacrest.

Może zdjęcia nie są dobrej jakości, ale chociaż zobaczysz co mam namyśli. Damskie są mniejsze a układ cyferblatu mają dokladnie taki sam.

http://www.demus.pl/data/gfx/icons/small/4/1/714.jpg

http://www.demus.pl/data/gfx/pictures/small/3/5/1053_1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość noubady

po konsultacji z bratem zwiększam budżet do 1600-1800 zeta za parę zegarków , czy w takiej cenie dostanę jakieś automaty sensowne?

Nie ukrywam , że chciałbm żeby były z jednej serii jakiejś znanej starej marki , która będzie dla rodziców rozpoznawalna,

Ps swoją drogą ładniutkie te Atlantiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz może czy rodzice woleli by z ciemną czy jasną tarczą, czy koło/prostokąt/kwadrat itd to łatwiej będzie coś znaleźć :) no i jakiej średnicy mają być dla poszczególnych osób... bez tego naprawdę ciężko będzie doradzić - o ile jeszcze damski się uda to męski może okazać się za mały/za duży... Atlantic... hmmm ja bym już nie kupił po tym co widziałem w życiu jeśli o tą firmę chodzi i może bym raczej szukał czegoś w Tissot'cie... :) ale jak mówię - sprecyzuj to poszukamy dokładniej :)

EDIT:

Tak przeszykałem Tissota na szybko i znalazłem tak:

TISSOT HERITAGE CLASSICS - T56.1.821.32

4737_max.jpg to jest damka ale wg mnie super... wzornictwo tak klasyczne jak tylko możliwe... problem w tym że nie ma chyba odpowiednika w serii męskiej (ja nie znalazłem)

i coś co już pasuje z 2 serii :)

TISSOT HERITAGE CLASSICS - T35.9.214.33 (damski)

4729_max.jpg

oraz męski

TISSOT HERITAGE CLASSICS - T35.9.514.33

4739_max.jpg

tak jak pisałem - nie wiem czy taki kształ Ci przypasuje no i czy wchodzi w grę pozłota (prędko się nie zetrze jednak jest to proces nieuchronny i kiedyś trzeba będzie ją odnowić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość noubady

zegarki z okrągłą tarczą ,bądź owalną, nie ma znaczenia czy biała , czy szara , czy srebrna , czy czarna , czy jeszcze inna , byle by wygladało to klasycznie i ekskluzywnie, myślę o certinach CERTINA DS TRADITION - 250.7095.44.16 i CERTINA DS TRADITION - 260.7095.44.16 , lub 01.7000C.34 LACOSTE i 01.1400C.31 LACOSTE nie wiem , czy to coś warte . Rodzice są wysocy, sadzę , że przynajmniej męski zegarek powinien być duży

zegarki mogą być pozłacane. tył koperty/dekiel powinien mieć miejsce na grawerkę

z góry dziki za radę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie,te Tissociki co doradza Mariusz są extra-nie wiem tylko czy oba wytrzymałyby limit budżetu,bo linia Heritage nie jest chyba najtańsza.Lacosty sobie odpuść-dobry prezent dla dziewczyny,chłopaka czy znajomego -na taką okazję i dla tak ważnych osób nie spełnią roli satysfakcjonującego prezentu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
są extra-nie wiem tylko czy oba wytrzymałyby limit budżetu,bo linia Heritage nie jest chyba najtańsza

Jeśli mowa o tych 2 pozłacanych Heritage to oba po 800zł i to w pewnym czasem nie najtańszym sklepie czyli możemy założyć że za 1600 zł oba dostaniemy spokojnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.