Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość fugeela

Casio MTF 303L 1AVEF ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fugeela

Witam,

Mam pytanie. Wpadł mi w oko zegarek: casio mtf 303l 1avef. Chciałbym sie dowiedzieć od ludzi, którzy siedzą w temacie, czy ta marka i ten model jest godny polecenia? Dodam, ze najniższa cena, która znalazłem to 225zł, tak wiec pytanie brzmi:

CZY ZA 225 ZL WARTO KUPIC TEN ZEGAREK, CZY MOżE OPLACA SIE BARDZIEJ ZAINWESTOWAC W INNY MODEL?

Widzialem także ładne zagarki z Lorusa i Timexa. Która z tych firm jest godna uwagi? A może warto zwrócić sie w stronę innej? Jeśli tak, to jakiej? Uprzedzam jednak,że dysponuje ograniczonym budżetem -250zl. Co w taj kwocie warto kupić?

http://www.agito.pl/meskie/casio_collectio...CFQTQugodamGyEw

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio zawsze bede polecal bo i zajmuje sie casio i lubie ta marke, ale o mtf zaraz.

co do timexa nie wypowiem sie bo to konkurencja dla mnie, choc mam swoje zdanie.

A lorus jako ze tez z zibi to bez problemu moge cos powiedziec. Dobre zegarki czasem slabiej wykonczone, na prostych mechanizmach od seiko bo to seiko group. moge polecic, choc jakosciowo do casio troszke im brakuje.

a teraz MTF. Fajny zegarek, dosc klasyczny w stylu CK w miare duzy. Ma 5 atm wodoszczelnosci, sprzedaje sie neizle w czarnej wersji, stalowa koperta, szklo mineralne, mechanizm nie wiem dokladnie, ale pewnie jakas dobra miyota. Nie zawiedziesz sie wiec glownie pytanie czy ci sie podoba. Pod katem jakosc i akceptacja na rynku spokojnie moge polecic.

Za ta kwote z ladnych klasykow casio polecam tez edificde EF-321L za 299, ale kupisz bez problemu on-line za okolo 260 zl. Super zegarek i reklamowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda, jak damski na tym pasku. Nie ma to, jak Casio G-Shock! :)

Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chronometr Casio, to tylko Edifice na jakiejś stalowej branzolecie. Polecam też Seiko lub jakiegoś Szwajcara. Wyjdzie drożej, ale za to chronometr, jak marzenie. :roll:

Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

casio nie ma chronometru. wyjasniajac. masz na mysli chronograf, czyli stoper analogowy. chronometr to zegarek mechaniczny z duza dokladnoscia. nie wiem ile, ale wystawiane sa certyfikaty dokladnosci chodu dla chronometrow. tak dokladny zegarek mechaniczny jest prawie tak dokladny jak kwarcowy.

mtf-303 wyglada na damski i na damski sie nadaje ale jest duzy, wiec tak samo jest meski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.