madej23 0 #1 Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam !Kilka dni temu przyjechał do mnie z kraju Wilhelma Tella.Zdjęcia nie są profesjonalne ,ale w realu zegarek wygląda dużo ,dużo lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 50 #2 Napisano 22 Sierpnia 2008 Ogolnie fajny, tylko jak dla mnie troche zapomaranczowo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3 Napisano 22 Sierpnia 2008 Gratuluje porzadnego (i 'cool'! :grin:) czasomierza, niech sie dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #4 Napisano 22 Sierpnia 2008 No jako jeden zegarek to może w tym kolorze nie byłby najlepszy ,ale jako któryś jest git.Naprawdę jestem zachwycony :mrgreen: Aha , fakt iż słychac w nim ruch wachnika nie jest wadą?Wiem że to pytanie było ,ale pytam znowu :wink: :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #5 Napisano 22 Sierpnia 2008 Fajny.Warto miec taki Orange w swojej kolekcji... :grin: Aha ,fakt iż słychac w nim ruch wachnika nie jest wadą?Nie jest wadą to normalne... :mrgreen: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #6 Napisano 22 Sierpnia 2008 Ciesze się że Wam fachowcom sie podoba :grin: .Z tym wahnikiem to niby wiedziałem ,ale spytać zawsze można ,tym bardziej że w moim Atlanticu wahnika nie słychać :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7 Napisano 23 Sierpnia 2008 Fajny sikorek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Nautica #8 Napisano 23 Sierpnia 2008 jak dla mnie pierwsza klasa ! swietny sportowy model ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpharnis 0 #9 Napisano 19 Kwietnia 2013 obciach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #10 Napisano 19 Kwietnia 2013 Ogolnie fajny, tylko jak dla mnie troche zapomaranczowo. Dokładnie, za dużo pomarańczy w pomarańczy. Zmień pasek i będzie lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #11 Napisano 20 Kwietnia 2013 Mod.Archeologia to fajna rzecz, ale nie na tym forum. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach