Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Wojciesze91

Molnija, czy warto???

Rekomendowane odpowiedzi

pytasz o słownik ortograficzny?  :)

nic o nim nie wiem wżuce jego zdjęcia

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskusja o cenach Mołni kwarcowych to trochę akademicka jest. Sam posiadam kilka i doprowadzałem niektóre z nich do stanu przyzwoitości dla własnej satysfakcji. Biorąc pod uwagę "zalew" części na rynku, to rozważanie róznicy kilku złotych (no nawet 10) jest trochę bez sensu. Ważny jest stan optyczny, szkiełko, sprawny mechanizm szybkiej zmiany daty i dokładność chodu . Można kupić 10 zł taniej a potem bujać się aby w/wzmiankowaną doprowadzić do akceptowalnego mechanicznie i wizualnie stanu. Co kto woli :)    Moje kwarcowe Mołnie idą b. dokładnie i nic się z nimi nie dzieje. Pod tym względem je chwalę ....  A co do mechanicznych ....... wiadomo, upadnie na ziemię i trzeba szukać osi (i zegarmistrza, który podejmie się naprawy).

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.