Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość yuni

Znowu Kraków :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bobik
A może do Almy na Polotów 6? Tam, od strony parkingu, ma stoisko zegarmistrz, który z zawodu jest także złotnikiem, robi tak (Błonie):

http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....sc&start=30

Osobiście bym nie polecał tego gościa bo jakiś rok temu przerysował Mi dekiel do Tissota Titanium Chrono-Alarm przy zakręcaniu,a wcześniej pytałem czy zmieni baterię i go nie uszkodzi. Bo bardzo burzliwej konwersacji zwrócił 100zł co pokryło połowę kosztów nowego dekla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Zegarmistrza z Krakowa Rynek 28.

Tani i solidny. Naprawde warto zanieść zegarek do naprawy nic nie zepsuje, a tylko naprawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarmistrz przy Rynku 28 bardzo dobry, też go polecam. Tylko trzeba koniecznie rozmawiać z nim a nie z mlodą barbi, która odsyła klientów do innych zakładów. (zachodzę w głowę jaki ma w tym interes, ja byłem z wymianą koronki w zegarku prosta sprawa i sam bym to zrobił, gdyby nie to, że zbyt kosztowny zegarek i szkoda ryzykować).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pana z Rynku i ja polecam - robił mi Atlantica - jest żyleta teraz :)

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość katja

Ja natomiast miałam przykre doświadczenia z zegarmistrzem na Rynku 28 w Krakowie Dałam mu do renowacji starego Tissota, a on zamiast wypolerować tarczę i pokryć farbą fluorescencyjną wskazówki, wymienił mi tarczę na inną - nową i w zupełnie innym kolorze, a wskazówki wymienił na współczesne i zażądał 200 zł. Zamiast poddać zegarek renowacji, którą to usługę zamówiłam u niego, wymienił cyferblat i wskazówki na zupełnie inne, nowe i niekonweniujące ze stylem zegarka. Może ma już taki natłok klientów, że przestał się starać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Czubaka

Czy ktos zna dobrego zegarmistrza, ktory zajmuje sie renowacjami kopert (poza zakladem z Rynku)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się przyglądam temu tematowi i postanowiłem zapytać o kogoś, kto zająłby się konserwcją i renowacją damskiego zegarka Glashuette? Wiem, że robi to TiW Strojny ale tam są obłędne ceny, do kogo zatem pójść? Na os. Wandy czy na Rynek 28? A może gdzieś indziej? Poradźcie proszę.

Wojnar na Rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.