Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość lolek

Riseman GW-9200

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lolek

Witam.

Czy jest mozliwosc przedluzenia trwania alrmu z 10 sekund tak jak to jest teraz, na powiedzmy 1 minute? Przejzalem cala instrukcje i niestety nic uzytecznego nie znalazlem. Swoja droga 10 sekund, to smiesznie malo :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam.

Czy jest mozliwosc przedluzenia trwania alrmu z 10 sekund tak jak to jest teraz, na powiedzmy 1 minute? Przejzalem cala instrukcje i niestety nic uzytecznego nie znalazlem. Swoja droga 10 sekund, to smiesznie malo :/

mozna przedłużyć stosując alarm "snooze"(SNZ) wtedy bedziesz mial kilka alarmów co parę minut :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość lolek

Wyglada na to, ze tylko posmiac sie mozna w tej sytuacji :/ Milion dwiescie funkcji, a podstawowa rzecz jak alarm/budzik zrobiona jak w najgorszym shit'cie ze stadionu ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomekk
Wyglada na to, ze tylko posmiac sie mozna w tej sytuacji :/ Milion dwiescie funkcji, a podstawowa rzecz jak alarm/budzik zrobiona jak w najgorszym shit'cie ze stadionu ;/

a co ci to da, że będzie się darło dłużej :lol:

chyba praktyczniej jest tak jak kolega napisał, żeby włączyć snooze

bateria wolniej leci :):lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zbizag

Chciałem podłączyć się do tego tematu aby nie zaśmiecać forum. Potrzebuję instrukcję do tego modelu Casio w języku polskim. Swoją straciłem jak z przyjaciółmi próbowaliśmy rozpalić ognisko z wilgotnego drzewa. Skończył się na m papier i ostateczność wymogła użycia instrukcji do mojego Risemana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomekk
Chciałem podłączyć się do tego tematu aby nie zaśmiecać forum. Potrzebuję instrukcję do tego modelu Casio w języku polskim. Swoją straciłem jak z przyjaciółmi próbowaliśmy rozpalić ognisko z wilgotnego drzewa. Skończył się na m papier i ostateczność wymogła użycia instrukcji do mojego Risemana.

:lol::) :) :) :) :lol::)

niemam instrukcji do tego modelu, ale sposób w jaki się jej pozbyłeś kwalifikuje cię do nagrody darwina

bez obrazy- co pożartujemy to nasze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość lolek

SNZ, nie SNZ, ale 10 sekundowy alarm to jakas kpina, to ze bateria szybciej leci, to oczywiste, no ale skoro jest ladowanie energia sloneczna, no mogli by chcociaz taka opcje udostepnic: czas trawiani alarmu od 10 sek, do zalozmy 2 min. Podobnie z podswietleniem.

Nagroda Darwina, jest przyznawana osbab ktore zginely (lub byly naprawde blikskie smierci) z powodu jakis sowich "glupich" decyzji/czynnosci/pomyslow. Robienie z instrukcji do zegarka padpalki, srednio ma sie do rzeczy ;p

Jak bardzo potzrebujesz tej instrukcji, to moglbym ci ja zdygitalizowac, za pomoca mojej cyfrowki - skanera nie ma ;/ Jak jestes zainteresoany daj znac tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomekk
Nagroda Darwina, jest przyznawana osbab ktore zginely (lub byly naprawde blikskie smierci) z powodu jakis sowich "glupich" decyzji/czynnosci/pomyslow. Robienie z instrukcji do zegarka padpalki, srednio ma sie do rzeczy ;p

a tak faktycznie dzieki, że mnie oświeciłeś :lol:

bez obrazy, ale abstrakcyjne myslenie nie jest chyba twoją mocna stroną o poczuciu humoru nie wspominając :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość lolek
a tak faktycznie dzieki, że mnie oświeciłeś :rolleyes:

bez obrazy, ale abstrakcyjne myslenie nie jest chyba twoją mocna stroną o poczuciu humoru nie wspominając :)

Gdybys czesciej odchodzil od komp, to bys takich glupot nie pisal ;p Zal mi Ciebie i zycze Ci zdrowia. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gdybys czesciej odchodzil od komp, to bys takich glupot nie pisal ;p Zal mi Ciebie i zycze Ci zdrowia. Pozdrawiam.

a mnie ciekawi po co jest ci potrzebne takie przedłużenie alarmu...ten alarm i tak nie jest zbyt głośny więc co mu pomoże przedłużenie.

PS>Lolek mam nadzieję że z powodu tego żalu co do kolegi nie będziesz płakać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomekk
PS>Lolek mam nadzieję że z powodu tego żalu co do kolegi nie będziesz płakać?

lolek jako cel bytności na tym forum najwyraźniej obrał sobie rolę moralizatorsko oświatową :)

zastanawia mnie tylko skąd u licha dzieciak wie ile ja spędzam czasu przed komputerem :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość areczek86

To że instrukcja posłużyła jako rozpałka oznacza tylko że każdy element tego zegarka jest doskonały dla surwiwalowca.

Zegarek wskazuje wysokosc, cisnienie, czas na świecie, instrukcją da się rozpalic ognisko podczas największej zawieruchy.

Aż strach pomyślec co można zrobic w lesie z pudełkiem. Namiot... Paralotnie... Łódź podwodną... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomekk

jeżeli tak na to spojrzeć to faktycznie puszczenie z dymem instrukcji wydaje sie być niezwykle taktycznym posunięciem :rolleyes:

swoja drogą rozpalenie mokrego drewna jest łatwe dla kogoś posiadającego wprawę nawet bez papieru

i bardzo trudne dla laika, chociażby miał instrukcje do wszystkich modeli casio naraz przy sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Reanimator
Namiot... Paralotnie... Łódź podwodną... :)

hahahahahaha ale sie uśmiałem

btw po co ci instrukcja w lesie była :rolleyes: ?? jaja sobie robisz chłopie ?

a panowie nie macie komórek ? tam możecie sobie nagrać melodie pikania zegarka i wałkować ją nawet godzine, mnie takie coś jak bzykanie zegarka nie obudzi :) więc czy 10 sek czy 2 min , bez różnicy i tak ustawiam telefon :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hahahahahaha ale sie uśmiałem

btw po co ci instrukcja w lesie była :D ?? jaja sobie robisz chłopie ?

a panowie nie macie komórek ? tam możecie sobie nagrać melodie pikania zegarka i wałkować ją nawet godzine, mnie takie coś jak bzykanie zegarka nie obudzi :D więc czy 10 sek czy 2 min , bez różnicy i tak ustawiam telefon :D

nie mam komórki a co do bzykania to też nie bardzo ;( tylko zegarek mi bzyka

PS.Kiedyś były zegarki z melodyjkami,mozna było kupić na targu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.