Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Zapałka

Proszę o opinię na temat zegarków Fosstil i Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zapałka

Witam :lol:

bardzo proszę o opinie na temat zegarków jak w temacie, rozglądam się za zegarkiem w granicach 300-400 zł.

Bardzo mi odpowiadają jeśli chodzi o wygląd,styl itd. (szczególnie męskie modele,proste tarcze,szerokie paski) ale nie mam pojęcia czy są to zegarki dobre, przyzwioite czy całkiem niewarte swojej ceny.proszę o pomoc,dzięki z góry :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash
Witam :lol:

bardzo proszę o opinie na temat zegarków jak w temacie, rozglądam się za zegarkiem w granicach 300-400 zł.

Bardzo mi odpowiadają jeśli chodzi o wygląd,styl itd. (szczególnie męskie modele,proste tarcze,szerokie paski) ale nie mam pojęcia czy są to zegarki dobre, przyzwioite czy całkiem niewarte swojej ceny.proszę o pomoc,dzięki z góry :lol:

Polecam szukajkę - temat był już wałkowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie... w kilku słowach: Diesel'e również są produkowane przez Fossil Grupe; w środku mechanizmy Citizena; solidne; jak Ci się podobają - bierz;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro pytasz o te marki to tylko po to zeby uslyszec ze sa super, bo napaliles sie na te zegarki i szukasz jedynie potwierdzenia. Obawiam sie, ze zachwytow na tym forum nie znadziejsz. mozna kupic lepsze czasomierze w tej cenie. No ale pytanie czy to ma byc przede wszystkim dobry zegarek, czy przede wszystkim ma to byc zegarek, ktory bedzie Ci sie podobal? Moj ojciec ma fossila i po paru latach wyglada on jakby byl wyciagniety z pyska bulteriera. Takze jakos nie jest jakas znakomita... choc z drugiej strony moj ojciec to kat zegarkow (nie mam pojecia jak on to robi).

Ja majac taki budzet jak Ty przejzalbym oferte: seiko, casio, adriatica. ale skoro podobaja Ci sie fossile i diesle to... pewnie i tak kupisz ktorys z nich. Najwazniejsze zeby zegarek podobal sie Tobie. Wtedy bedziesz zadowolony. Bo co z tego, ze ktos tu przekona Cie do zakupu np. seiko 5, ktore bedzie duzo lepszy i bedzie mialo duzo lepszy mechanizm, jak nie bedzie Ci sie podobalo tak bardzo jak diesel?

Presslaw - nazwa Wrocławia obowiazująca pod panowaniem Habsburgów, w latach 1526-1741.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zapałka
Skoro pytasz o te marki to tylko po to zeby uslyszec ze sa super, bo napaliles sie na te zegarki i szukasz jedynie potwierdzenia. Obawiam sie, ze zachwytow na tym forum nie znadziejsz. mozna kupic lepsze czasomierze w tej cenie. No ale pytanie czy to ma byc przede wszystkim dobry zegarek, czy przede wszystkim ma to byc zegarek, ktory bedzie Ci sie podobal? Moj ojciec ma fossila i po paru latach wyglada on jakby byl wyciagniety z pyska bulteriera. Takze jakos nie jest jakas znakomita... choc z drugiej strony moj ojciec to kat zegarkow (nie mam pojecia jak on to robi).

Ja majac taki budzet jak Ty przejzalbym oferte: seiko, casio, adriatica. ale skoro podobaja Ci sie fossile i diesle to... pewnie i tak kupisz ktorys z nich. Najwazniejsze zeby zegarek podobal sie Tobie. Wtedy bedziesz zadowolony. Bo co z tego, ze ktos tu przekona Cie do zakupu np. seiko 5, ktore bedzie duzo lepszy i bedzie mialo duzo lepszy mechanizm, jak nie bedzie Ci sie podobalo tak bardzo jak diesel?

Nie pytam po to zeby przeczytać ze jest super, pytam bo ta marka jest mi zupełnie obca.Nie kupiłabym za 300-400 zł zegarka ktory tylko ładnie wygląda..jakość jest dla mnie równie ważna, nie lubię badziewia,dlatego zerknę w ofertę marek o których piszesz..może coś mi się spodoba..

Mam jeszcze pytanie troszkę z innej beczki..czy kupno zegarka w internecie ( mówię o sklepach internetowych) jest bezpieczne? Oferty są atrakcyjne, ale nie wiem czy nie lepiej takiego zakupu dokonać bardziej tradycyjnie? Może ktoś ma sprawdzony sklep internetowy? pozdrawiam i dziękuję :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapałka - Fossil i Diesel, to na pewno nie badziewie :rolleyes:

presslaw napisał, że nie znajdziesz tu miłośników tych marek, ale tu po prostu niewielu jest "miłośników" marek tzw. modowych czy "feszyn"

ja mam Fossila od trzech lat i choć obecnie niezbyt często go zakładam (no dobrze prawie wcale) to przez dwa lata służył mi bez zarzutu, koperta i szkiełko w idealnym stanie... a i teraz idealnie (zaskakująco) "trzyma" czas...

choć sprawdzenie podanych wyżej marek na pewno nie zaszkodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zapałka
Zapałka - Fossil i Diesel, to na pewno nie badziewie :rolleyes:

presslaw napisał, że nie znajdziesz tu miłośników tych marek, ale tu po prostu niewielu jest "miłośników" marek tzw. modowych czy "feszyn"

ja mam Fossila od trzech lat i choć obecnie niezbyt często go zakładam (no dobrze prawie wcale) to przez dwa lata służył mi bez zarzutu, koperta i szkiełko w idealnym stanie... a i teraz idealnie (zaskakująco) "trzyma" czas...

choć sprawdzenie podanych wyżej marek na pewno nie zaszkodzi...

Dzięki :)

a swojego fosstila kupiłeś w necie czy tradycyjnie? Bo kurteczka już parę sklepów obeszłam w wawce i nigdzie fosstila nie spotkałam... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash
Dzięki :rolleyes:

a swojego fosstila kupiłeś w necie czy tradycyjnie? Bo kurteczka już parę sklepów obeszłam w wawce i nigdzie fosstila nie spotkałam... :)

Nie fosstila tylko fossila :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zapałka
Nie fosstila tylko fossila :)

:) :)

no tak :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
już parę sklepów obeszłam w wawce i nigdzie fosstila nie spotkałam... :rolleyes:

na pewno są w Złotych Tarasach, na parterze, chyba sklep Swiss ale głowy nie dam

niemniej potwierdzam wcześniejsze obserwacje forumowiczów, że to zegarki typu fashion, więc nie licz na uznanie ze strony tutejszych fanatyków zegarków, którzy zdecydowanie preferuja firmy zegarkowe. Zegarek fashion odmierza czas i wygląda, ale nic więcej. Zegarek "zegarkowy" ma dodatkową wartość, ale jak ją zdefiniować, to na forum była niejedna dyskusja. Jak masz ochotę, to na pewno znajdziesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie pytam po to zeby przeczytać ze jest super, pytam bo ta marka jest mi zupełnie obca.Nie kupiłabym za 300-400 zł zegarka ktory tylko ładnie wygląda..jakość jest dla mnie równie ważna, nie lubię badziewia,dlatego zerknę w ofertę marek o których piszesz..może coś mi się spodoba..

Mam jeszcze pytanie troszkę z innej beczki..czy kupno zegarka w internecie

Nie jest to badziewie. Nie rozleci Ci sie w reku jak chinskie "zabawki" z targu czy inne wynalazki z allegro, ktore znajduja sie na czarnej liscie. Jak juz Ci pare osob napisalo... na tym forum ceni sie zegarki z dusza. I choc w zasadzie nie wiadomo czym jest ta dusza w zegarku to w zgodnej opinii wiekszosci zegarki modowe jej nie maja :rolleyes:

A co do zakupow w necie. Przejdz sie do sklepu stacjonarnego, obejrzyj co masz obejrzec, przymierz, zapamietaj i ... kup w internecie. tylko najpierw sprawdz czy sklep jest zaufany. Mozesz to zrobicy np. na tym forum :)

Presslaw - nazwa Wrocławia obowiazująca pod panowaniem Habsburgów, w latach 1526-1741.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zapałka
Nie jest to badziewie. Nie rozleci Ci sie w reku jak chinskie "zabawki" z targu czy inne wynalazki z allegro, ktore znajduja sie na czarnej liscie. Jak juz Ci pare osob napisalo... na tym forum ceni sie zegarki z dusza. I choc w zasadzie nie wiadomo czym jest ta dusza w zegarku to w zgodnej opinii wiekszosci zegarki modowe jej nie maja :)

A co do zakupow w necie. Przejdz sie do sklepu stacjonarnego, obejrzyj co masz obejrzec, przymierz, zapamietaj i ... kup w internecie. tylko najpierw sprawdz czy sklep jest zaufany. Mozesz to zrobicy np. na tym forum :)

Dzięki :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przejdz sie do sklepu stacjonarnego, obejrzyj co masz obejrzec, przymierz, zapamietaj i ... kup w internecie

a już miałem podać, które sklepy sprzedają Fossile... ale po co mam narażać tych ludzi na niepotrzebny wysiłek... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.