Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

blacha

zegarek TCM z Tchibo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Blaz

Gratuluję, niech się nosi dobrze. :lol: A zdjęcia wrzuć do galerii. Tego zegarka jeszcze tam nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początek,całkiem fajnie ,jak się wkręcisz, to pójdziesz dalej "mroczną ścieżką" :lol: ,

a jak nie ,to będziesz miał zupełnie niezły ,niedrogi zegarek,co prawda pozbawiony wielkiej legendy itd.

ale za to na przyzwoitym mechanizmie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Hawryl

hehehe;) w zasadzie to juz jestem wkrecony (choc to dopiero poczatki)...:lol:...co prawda od szwajcarów wole ruskie czasomierze...ale tym Aguste Reymond oraz dziadkową DOXA wzbogaciłem swoja mała kolekcyjke (narazie jeszcze mała:P...)...nastepna bedzie Amfibia, juz sa plany i zaczynam organizowac pieniazki;)

a tu zdjatka mojej gromadki (co prawda jeden jest kwarcowy na tym zdjeciu...ale ;P):

(jako ze nie mam pojecia jak to zrobic wklejam link, za co przepraszam...jakby sie komus chcialo mi to jakos wytłumaczyc to prosze o maila na priva...za którego bardzo dziekuje;))

post-0-0-66603300-1331120282.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a tu zdjatka mojej gromadki (co prawda jeden jest kwarcowy na tym zdjeciu...ale ;P):

Jakbyś wykadrował, żeby nie było widać tego Lorusa, byłoby ciekawiej ;)

Można bez końca patrzeć na ogień, wodę i parkującą kobietę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.