Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Zel Gadis

Zel Gadis to ja

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,mam na imię Rafał i jestem zegarkoholikiem...I JESTEM Z TEGO POWODU BAAAAAAAAAAAAAAARDZO SZCZĘŚLIWY!!!!! :angry:

"Billy: -I'm scared Poncho.

Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man.

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a poza tym to urodziłem się we Wrocku,ukończyłem tu dziennikarstwo i komunikację społeczną na UWr (licencjat). Mam 31 lat,żone i małego Tomusia.Od roku mieszkam w Nysie.Narazie -z zegarków- mam tylko Edoxa Les Bemonts (kwadrat) pozłacany i Seiko Premier SMA167P1.Planuje zakup Legend Divera z Saint-Imier w bliższej perspektywie i Aerowatch 1942 automatic w dalszej :) A jak wygram w Totka to wtedy poszaleję po Jurze :) Szaleńczą pasję do pięknych zegarków na poważnie odkryłem w sumie niedawno bo jakieś 2 lata temu.Zamierzam ją dalej zgłębiać dzięki temu forum.Pozdrawiam klubowiczów,w razie pytań:[email protected]

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc

czesc witaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, Zel czy Żel?

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cześć, Zel czy Żel?

Zdecydowanie Zel Gadis :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Rafał ;)

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czołem!

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.