Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Volturi

Zegarek ze sklepu Tchibo - Pilot - ETA 2824-2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie zwracam sie z zapytaniem,zobaczyłem ten zegarek na wystawce w/w sklepu.Spodobał mi się ze względu na wygląd pilota,ale po krótkim namyśle pomyślełem sobie,eh...jakaś tam zabawka (nawet nie zauwazyłem że jest opis- automatic-) tym bardziej że nie było przy nim ceny...

Ale na spokojnie w domu zajrzałem do sklepu internetowego (szukam coś dla żonki) i przypomniałem sobie o tym pilocie,udało mi sie go odnaleść,oczywiście w internecie zegarek ten juz jest wysprzedany! okazało sie ze to automat z mech. ETA 2824-2 wodoszczelność 10 barów - cena 799,00 zł.

Pytanie czy jest to dobry wybór za ten mechanizm czy znajdę innego pilota z takim mechanizmem w lepszej cenie? (zaznaczam do 800 zł.)

Bardzo proszę o podpowiedz Panów .

post-24818-0-36400100-1331082649.jpg

post-24818-0-91533600-1331082649.png

Czas jest moim sprzymierzeńcem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za trafne podsunięcie tematu który mi dał obraz i odczucie innych forumowiczów.

Czas jest moim sprzymierzeńcem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Hawryl

a ja go kupiłem...cena na dzien dzisiejszy spadła do 549zł...i jest fajny ciekawie wyglada na reku:)

Pozdrawiam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.