Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość m.mikulinski

Michael Kors 5066

Rekomendowane odpowiedzi

Gość m.mikulinski

Witam mam problem z takim zegarkiem Michael Kors 5066 (może dodatkiem do ubrania dosyć kosztownym :blink:), znajoma stłukła szkiełko i Panowie w serwisie chcą jej wymienić całą kopertę niestety trwa to już od września. Czy do czegoś takiego mozna gdzieś dostać jakieś części możę inny serwis bo w gwarancyjnym to chyba nigdy nie sprowadzą czegoś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Od września to lekka masakra. Dziwi fakt, że nie można wymienić samego szkiełka tylko całą kopertę. Nie wiem jak w Warszawie, ale u mnie we Wrocławiu jest sklep z drogimi zegarkami i tam sa tez zegarki tej marki. Serwis jest więc po ich stronie. Jak chcesz odezwij się na PW dam Ci namiar na firmę i może u nich zapytasz jak to wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziwi fakt, że nie można wymienić samego szkiełka

Czasem tak się zdarza, co prawda spotkałem się z tym tylko w markach "feszyn" typu CK, Fossil...

Czasem podobno wynika to z przyczyn technicznych (szkiełko "zespolone") z kopertą, czasem z polityki producenta - podobno nie chce do serwisów wysyłać samych szkiełek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość m.mikulinski

Szkiełko jest otoczone jakimiś kamieniami i podobnież trzeba wymienić całość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.