Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

marolbn

Tissot T870/970 pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem nowy na forum i mam bardzo małe pojęcie na temat zegarków . Ale do rzeczy. Stałem sie posiadaczem zegarka marki Tissot T870/970. który widać na zdjęciach. Czy jest ktoś kto jest w stanie napisać cos na temat tego zegarka. Nigdzie w internecie nie moge znaleść opisu tego zegarka ani na żadnym portalu sprzedającym zegarki. Chodzi mi o informacje np . jakiej jest on klasy , czy ma dobry mechanizm , ile jest wart,czy jest pozłacany itd. z góry dziękuje. i czekam na odpowiedz

3244ba3c78afb214m.jpg

4c7f481c07fc4b14m.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde nikt nie moze mi pomóc..??....może pójde do jakiegos dobrego zegarmistrza i się zapytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MichaelD

1.) Zegarek ma pewnie mechanizm Kwarcowy ETA F06.111 jest to prosty, niezawodny i tani mechanizm. Szału nie ma.

2.) Nie wybrał bym tego zegarka albo innego który jest pozłacany, na koronce widać już przetarcia warstewki złota.

3.) Chcesz wiedzieć jak Tissot stoi w porównaniu do innych firm zegarmistrzowskich Poniżej załączam link do Piramidy Prestiżu

http://62.129.195.177/forum/viewtopic.php?...0d31ece394245b4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki MichaelD ;)........wreszcie wiem na czym stoje jeśli chodzi o koronke to ona akurat nie jest pozłacana tylko tak wyszło zdjecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.