Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość devildriver99

alpha- co to za marka?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gato

Nie chodzi o to jaka nacja kupuje. Czy są to amerykanie czy też nie nie ma znaczenia. Pewnie żle i niejasno się wyraziłem Ważne jest to że użytkownicy jednego z ważniejszych i liczących sie jeżeli chodzi o merytorykę i fachowość for o zegarkach są zadowoleni z zegarków tej marki. I to jest najważniejsze i decydujące. Biorąc pod uwagę ilość kupionych i przetestowanych przez nich zegarków można im spokojnie zaufać. A co do kopiowania i powielania: cały świat tak robi, czy to sie komus podoba czy też nie. I nic nie jest w stanie tego zmienić. Tak jak napisałem wyżej warto kopiować i naśladować dobry design.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Classified
Classified, ale istnieją masowe podróbki Casio. Też byłem zdziwiony. Walą wszystko, na czym się da zarobić.

Masz, niestety, absolutną rację...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A co do kopiowania i powielania: cały świat tak robi, czy to sie komus podoba czy też nie. I nic nie jest w stanie tego zmienić. Tak jak napisałem wyżej warto kopiować i naśladować dobry design.

Co nie znaczy, że trzeba zachowywać sie jak owca. Inni kupuja - ja też. Wielu kopiuje - to należy sie przyzwyczaić.

Godna postawa. ;)

Trudno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gato

Nikt nie zachowuje się jak owca. Każdy ma wolną wolę i wolny wybór jak chodzi o wybór co chce kupić. Pisałem że te zegarki były sprawdzone przez setki zadowolonych klientów.A jeżeli chodzi o kopiowanie i powielanie wzorców nie widzę w tym nic zdrożnego i złego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość devildriver99

No jezeli ktos jest wierny tradycjom i swoim pogladom to sie nie dogadamy.Kazdy ma inny gust i nie jestem przeciwko zadnemu z wyzej wypowiadajacych sie osób. Chcialem tylko wiedziec cos na temat jakosci alphy, a tutaj taka dyskusja;p

i co do tych Casio...wlasnie zainteresowal mnie TEN

orientujecie sie co to za model?no a jesli juz ktos zna model to cene mozna znalezc. to chyba nie podrobka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.