igory76 42 #1 Napisano 4 Maja 2009 Takie kilka fotek wczoraj w słońcu na szybko strzeliłem. A wyszło tak jak wyszło ;D ;D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2 Napisano 4 Maja 2009 Bardzo przyjemny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3 Napisano 8 Maja 2009 w tej wersji najładniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 4 #4 Napisano 8 Maja 2009 Gdyby nie te guziki to bym się nawet zgodził z opinią powyżej Ale całkiem, całkiem."Modowałeś" przyciski żeby lżej chodziły? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #5 Napisano 13 Maja 2009 Nie nic nie robiłem przy tym zegarku, ale czytałem i nie wiem czy tego jednak nie zrobić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 1 #6 Napisano 7 Grudnia 2009 bardzo ładne fotki zegarek również 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach