cytochrom 46 #1 Napisano 7 Maja 2009 byla wersja odjazdowa memo z 70tych z cal.916 na rynek usa teraz dla odmiany wersja europejska, bardziej stonowana - dzisiaj odebralem po prawie 2 miesiacach poszukiwan czesci etc. wykonano 3543 sztuki w latach od 1970-1974, E na referencji zegarka z tego okresu oznacza zakrecany dekiel - od francuskiego "etanche" i jest uwazane za rownoznacznik oznaczenia wodoszczelnosci. By rafalbarBy rafalbarBy rafalbarBy rafalbarBy rafalbara na koniec zdjecie rodzinne:) By rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2 Napisano 7 Maja 2009 Tak dla odmiany powiem że... bardzo fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #3 Napisano 7 Maja 2009 Dla odmiany czekam na teraz na semastera chrono z biala tarcza - ciekaw bede Twojej reakcji dzieki i pozdrawiam 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4 Napisano 7 Maja 2009 Ten ostatni z trójcy , czyli wspomniana wersja EU wizualnie wg. mnie najspokojniejszy i najmniej ciekawy , za to wszystkie trzy na raz robia duże wrażenie i nie mozna zbyt dlugo oglądać bo tylko podsycają apetyt , Master jest jednak niesamowity - trzeba przyznać . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1616 #5 Napisano 7 Maja 2009 cudny - gratuluję 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #6 Napisano 7 Maja 2009 Ten ostatni z trójcy , czyli wspomniana wersja EU wizualnie wg. mnie najspokojniejszy i najmniej ciekawy , za to wszystkie trzy na raz robia duże wrażenie i nie mozna zbyt dlugo oglądać bo tylko podsycają apetyt , Master jest jednak niesamowity - trzeba przyznać . Oj robia, robia. A mnie sie ten europejczyk bardzo podoba. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #7 Napisano 7 Maja 2009 Dziekuje serdecznie, u mnie na pewno mimo iz bardziej stonowany to jednak ciekawszy i ladniejszy jest w wersji EU - zgodze sie ze tutaj ze Zbyszke, choroba postepuje ostatnio w zastraszajacym tempie - najgorszy objaw - powaznie mysle o damskim duo planie lecoultre a to juz zle - bo dla siebie aby werk na zywca zobaczyc a to juz zboczenie.. 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach