Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

cytochrom

JLC Memovox cal.916 ref. E872

Rekomendowane odpowiedzi

byla wersja odjazdowa memo z 70tych z cal.916 na rynek usa teraz dla odmiany wersja europejska, bardziej stonowana - dzisiaj odebralem po prawie 2 miesiacach poszukiwan czesci etc. wykonano 3543 sztuki w latach od 1970-1974, E na referencji zegarka z tego okresu oznacza zakrecany dekiel - od francuskiego "etanche" i jest uwazane za rownoznacznik oznaczenia wodoszczelnosci.

post-514-0-13059600-1331140795.jpg

By rafalbar

post-514-0-31523000-1331140796.jpg

By rafalbar

post-514-0-25299700-1331140797.jpg

By rafalbar

post-514-0-24189300-1331140798.jpg

By rafalbar

post-514-0-72831700-1331140800.jpg

By rafalbar

a na koniec zdjecie rodzinne:)

post-514-0-89372700-1331140801.jpg

By rafalbar

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dla odmiany powiem że... bardzo fajny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla odmiany czekam na teraz na semastera chrono z biala tarcza - ciekaw bede Twojej reakcji :) dzieki i pozdrawiam

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten ostatni z trójcy , czyli wspomniana wersja EU :) wizualnie wg. mnie najspokojniejszy i najmniej ciekawy , za to wszystkie trzy na raz robia duże wrażenie i nie mozna zbyt dlugo oglądać bo tylko podsycają apetyt :) , Master jest jednak niesamowity - trzeba przyznać .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cudny - gratuluję

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten ostatni z trójcy , czyli wspomniana wersja EU :) wizualnie wg. mnie najspokojniejszy i najmniej ciekawy , za to wszystkie trzy na raz robia duże wrażenie i nie mozna zbyt dlugo oglądać bo tylko podsycają apetyt :) , Master jest jednak niesamowity - trzeba przyznać .

Oj robia, robia.

A mnie sie ten europejczyk bardzo podoba.

Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje serdecznie, u mnie na pewno mimo iz bardziej stonowany to jednak ciekawszy i ladniejszy jest w wersji EU - zgodze sie ze tutaj ze Zbyszke, choroba postepuje ostatnio w zastraszajacym tempie - najgorszy objaw - powaznie mysle o damskim duo planie lecoultre a to juz zle - bo dla siebie aby werk na zywca zobaczyc a to juz zboczenie..

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.