Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Spinner

FORTIS B-42 Pilot Professional Day/Date 645.10.11L

Rekomendowane odpowiedzi

Witam piękny ten zegareczek, sam też myślę o pilocie. Zastanawiałem siè nad eposem pilot 3401, alpiną startimer pilot, choć ta ostatnio zaprezentowana sunstar bradziej urodziwa. No i widzę że paleta do wyboru poszerzy się o fortisa. Ciekwa jestem waszej opiniii. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale chyba nie eta w standardzie tylko przynajmniej elaborated? :)

hm... nie zaglądałem do środka;):]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piękny zegarek :) 

Od dłuższego czasu się zastanawiam nad zakupem, chociaż z Fortisa  biorę jesze pod uwagę model Spacematic,  nie mogę się jednak zdeydować pomiędzy nimi a Sinn-em

SEIKO 7A28-7039 / SEIKO 7A28-701A / SEIKO 7A28-7010 / - SPEEDMASTERS  / SEIKO 7A48 - MOONPHASE / SEIKO TUNA SBBN017 / SEIKO SARB047 6R15 / SEIKO AEROMASTER 5H23 / i jeszcze kilka innych ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piękny zegarek :)

Od dłuższego czasu się zastanawiam nad zakupem, chociaż z Fortisa  biorę jesze pod uwagę model Spacematic,  nie mogę się jednak zdeydować pomiędzy nimi a Sinn-em

a z Sinna co Cię kręci. Mnie podoba się U1 i jego rozważam, ale... nie mam gdzie go na żywo zobaczyć. Ponadto w Polsce brak  - jak mi wiadomo - przedstawicielstwa firmy więc wszystkie ewentualne problemy to z Frankfurtem musiałbym załatwiać, a tu z kolei koszty transportu dochodzą (kurier, poczta, etc). Zastanawiam się...

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a z Sinna co Cię kręci. Mnie podoba się U1 i jego rozważam, ale... nie mam gdzie go na żywo zobaczyć. Ponadto w Polsce brak  - jak mi wiadomo - przedstawicielstwa firmy więc wszystkie ewentualne problemy to z Frankfurtem musiałbym załatwiać, a tu z kolei koszty transportu dochodzą (kurier, poczta, etc). Zastanawiam się...

Z Sinna 104, 556, 856/857, 903, EZM 3/7 , kurde dużo by wymieniać, marka stosuje sporo ciekawych rozwiązań technicznych, przez co jakościowo wypada świetnie. U1 bardzo ciekawa, chociaż sytlistycznie nie do końca w moim guście, ale i tak bym brał :)

Myślę, że najlepiej pojechać do Niemiec i zobaczyć osobiście. Znaleźć butik gdzieś np. w Berlinie i w pociąg :) Bilety można kupić stosunkowo tanio.

SEIKO 7A28-7039 / SEIKO 7A28-701A / SEIKO 7A28-7010 / - SPEEDMASTERS  / SEIKO 7A48 - MOONPHASE / SEIKO TUNA SBBN017 / SEIKO SARB047 6R15 / SEIKO AEROMASTER 5H23 / i jeszcze kilka innych ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Sinna 104, 556, 856/857, 903, EZM 3/7 , kurde dużo by wymieniać, marka stosuje sporo ciekawych rozwiązań technicznych, przez co jakościowo wypada świetnie. U1 bardzo ciekawa, chociaż sytlistycznie nie do końca w moim guście, ale i tak bym brał :)

Myślę, że najlepiej pojechać do Niemiec i zobaczyć osobiście. Znaleźć butik gdzieś np. w Berlinie i w pociąg :) Bilety można kupić stosunkowo tanio.

tia, problem jedynie by na to nznaleźć czas. Do złotych tarasów wybrać się nie mogę, a co mówić o Berlinie ;)

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To gratuluję zegarka. Rzeczywiście fajna sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takiego fortisa od wczoraj, piękna maszyna :)

zapodaj w takim razie jaką FOTĘ - lub lepiej... całą galeryjkę :]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładne zdjęcia i przyznam , że piloty ze stajni Fortisa to bardzo, bardzo udane produkty. Począwszy od klasycznego Fliegera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.