pudlarz 8 #26 Napisano 19 Lutego 2014 Witam piękny ten zegareczek, sam też myślę o pilocie. Zastanawiałem siè nad eposem pilot 3401, alpiną startimer pilot, choć ta ostatnio zaprezentowana sunstar bradziej urodziwa. No i widzę że paleta do wyboru poszerzy się o fortisa. Ciekwa jestem waszej opiniii. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7201 #27 Napisano 22 Lutego 2014 No ale chyba nie eta w standardzie tylko przynajmniej elaborated? hm... nie zaglądałem do środka;):] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sinn7 3 #28 Napisano 23 Lutego 2014 piękny zegarek Od dłuższego czasu się zastanawiam nad zakupem, chociaż z Fortisa biorę jesze pod uwagę model Spacematic, nie mogę się jednak zdeydować pomiędzy nimi a Sinn-em 0 SEIKO 7A28-7039 / SEIKO 7A28-701A / SEIKO 7A28-7010 / - SPEEDMASTERS / SEIKO 7A48 - MOONPHASE / SEIKO TUNA SBBN017 / SEIKO SARB047 6R15 / SEIKO AEROMASTER 5H23 / i jeszcze kilka innych ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7201 #29 Napisano 23 Lutego 2014 piękny zegarek Od dłuższego czasu się zastanawiam nad zakupem, chociaż z Fortisa biorę jesze pod uwagę model Spacematic, nie mogę się jednak zdeydować pomiędzy nimi a Sinn-em a z Sinna co Cię kręci. Mnie podoba się U1 i jego rozważam, ale... nie mam gdzie go na żywo zobaczyć. Ponadto w Polsce brak - jak mi wiadomo - przedstawicielstwa firmy więc wszystkie ewentualne problemy to z Frankfurtem musiałbym załatwiać, a tu z kolei koszty transportu dochodzą (kurier, poczta, etc). Zastanawiam się... 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sinn7 3 #30 Napisano 26 Lutego 2014 a z Sinna co Cię kręci. Mnie podoba się U1 i jego rozważam, ale... nie mam gdzie go na żywo zobaczyć. Ponadto w Polsce brak - jak mi wiadomo - przedstawicielstwa firmy więc wszystkie ewentualne problemy to z Frankfurtem musiałbym załatwiać, a tu z kolei koszty transportu dochodzą (kurier, poczta, etc). Zastanawiam się... Z Sinna 104, 556, 856/857, 903, EZM 3/7 , kurde dużo by wymieniać, marka stosuje sporo ciekawych rozwiązań technicznych, przez co jakościowo wypada świetnie. U1 bardzo ciekawa, chociaż sytlistycznie nie do końca w moim guście, ale i tak bym brał Myślę, że najlepiej pojechać do Niemiec i zobaczyć osobiście. Znaleźć butik gdzieś np. w Berlinie i w pociąg Bilety można kupić stosunkowo tanio. 0 SEIKO 7A28-7039 / SEIKO 7A28-701A / SEIKO 7A28-7010 / - SPEEDMASTERS / SEIKO 7A48 - MOONPHASE / SEIKO TUNA SBBN017 / SEIKO SARB047 6R15 / SEIKO AEROMASTER 5H23 / i jeszcze kilka innych ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7201 #31 Napisano 27 Lutego 2014 Z Sinna 104, 556, 856/857, 903, EZM 3/7 , kurde dużo by wymieniać, marka stosuje sporo ciekawych rozwiązań technicznych, przez co jakościowo wypada świetnie. U1 bardzo ciekawa, chociaż sytlistycznie nie do końca w moim guście, ale i tak bym brał Myślę, że najlepiej pojechać do Niemiec i zobaczyć osobiście. Znaleźć butik gdzieś np. w Berlinie i w pociąg Bilety można kupić stosunkowo tanio. tia, problem jedynie by na to nznaleźć czas. Do złotych tarasów wybrać się nie mogę, a co mówić o Berlinie 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 17362 #32 Napisano 7 Czerwca 2014 Mam takiego fortisa od wczoraj, piękna maszyna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #33 Napisano 7 Czerwca 2014 To gratuluję zegarka. Rzeczywiście fajna sprawa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7201 #34 Napisano 7 Czerwca 2014 Mam takiego fortisa od wczoraj, piękna maszyna zapodaj w takim razie jaką FOTĘ - lub lepiej... całą galeryjkę :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackmoore 1 #35 Napisano 13 Czerwca 2014 IMHO jeden z ładniejszych pilotów, razem ze Stową Flieger Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lutek89 0 #36 Napisano 16 Czerwca 2014 Ładne zdjęcia i przyznam , że piloty ze stajni Fortisa to bardzo, bardzo udane produkty. Począwszy od klasycznego Fliegera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach