Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Mck159

Mechanizmy ETA

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mck159

Witam,

Szukam ostatnio zegarka za ok. 1k i słyszałem dużo dobrych słów o mechanizmach ETA. Jednak oglądając zegarki zauważyłem, że jest dużo modeli tego mechanizmu. Chciałbym się dowiedzieć, które modele mechanizmu warto mieć w zegarku, a które nie. Chciałbym również dowiedzieć się jakie firmy często zaopatrują swoje zegarki w te mechanizmy (np. widziałem, że Atlantic ma ich dużo).

Pozdrawiam,

Maciek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naprawde było, użyj wyszukiwarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mck159

"Jedno lub wszystkie z szukanych przez ciebie słów jest krótsze niż wymagane 4 znaków lub próbujesz szukać niedozwolonych słów takich jak: 'html', 'img', etc. Wróć i zwiększ długość szukanych słów kluczowych lub wybierz inne słowo."

Nie takie proste jak się wydaje;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mck159

Trudno znaleźć jakieś wartościowe opinie. Później jeszcze poszukam i przejże podane przez Ciebie artykuły. Te 3 ETY, które podałeś to są te dobre?

A ETA 955.11 i ETA G15.261?

edit:

zauważyłem, że ten G15.261 to kwarc, sorry za pomyłkę:)

edit 2:

pierwszy też

jeżeli ktoś ma taką możliwość to proszę o podanie mi linku lub napisanie, które z tych ET (lub ET-ów) są lepsze i dlaczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam,

Szukam ostatnio zegarka za ok. 1k

W tym przedziale cenowym, to z ETY prawie zawsze jest 2824-2, więc nie "nakombinujesz". Przy wyborze kieruj się raczej innymi kryteriami (np. designem czy dopasowaniem wielkości do nadgarstka).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mck159

Więc będę szukać tej ETY, która podałeś (chcę, gdy zdobędę więcej wiedzy, nie żałować zakupu zegarka z kiepskim mechanizmem).

Jak możecie, to podajcie mi jeszcze firmy, które produkują zegarki z ETĄ w tym przedziale cenowym;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak możecie, to podajcie mi jeszcze firmy, które produkują zegarki z ETĄ w tym przedziale cenowym;)

:):(:) :) :) :) :) :) :blink:

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MichaelD
Więc będę szukać tej ETY, która podałeś (chcę, gdy zdobędę więcej wiedzy, nie żałować zakupu zegarka z kiepskim mechanizmem).

Pofatyguj sie troche i poszukaj samemu, bo temat ETY 2824-2 był wałkowany mnóstwo razy, wraz z wymienieniem części producentów którzy używają ten werk .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mck159
Pofatyguj sie troche i poszukaj samemu, bo temat ETY 2824-2 był wałkowany mnóstwo razy, wraz z wymienieniem części producentów którzy używają ten werk .

Po wpisaniu "ETA 2824-2" http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?act=...2824-2&st=0

Nie ma tutaj tego co mówiłeś;/ Jeżeli masz link do tego tematu to mi go podaj, bo samemu trudno znaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.