Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość jaco

złoty kieszonkowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jaco

Panowie jestem nowy na forum także z góry przepraszam za moje ewentualne błędy i przewinienia :) Od wuja dostałem zegareczek kieszonkowy i prosił bym was o wycenę tego zegareczka i co to jest :) bo ja nie mam pojęcia żadnej nazwy ewidentnej ani nic :) z tyłu pod pierwszym dekielkiem ma jakieś kółeczka wygrawerowane jest ich 10 i jakiś napis "ancre levees visibles double plateau spiral breguet chatons" i po nizej jeszcze jeden napis"qualite extra" ma tez wygrawerowane na przodnim deklu parę znaków 14k i poniżej 0,58 to pierwsze to chyba karaty a drógie to próba złota?? nie wiem zamieścił bym foty ale nie mam pojęcia jak :) mógłby ktoś mi pomóc albo ewentualnie wstawić je za mnie ?ja bym je podesłał na e-maila :) z góry dziękuje za ewentualna pomoc i pozdrawiem Jaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość jaco

sory za ponowny spam ale nie mogłem odnaleźć swojego tematu myślałem ze został usunięty albo cos a pewnie admin przeniósł mój temat do odpowiedniej zakładki wielkie dzięki i sory za spamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.