Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

maxwell

Nietypowe "uszy" i dobór paska

Rekomendowane odpowiedzi

Nie za bardzo wiem jak się zabrać za szukanie paska tego typu,czy to ma jakąś specjalną nazwę pod która można szukać takich pasków?Wszelkie linki mile widziane.

Zegarka takowego nie posiadam ale się przymierzam,najpierw jednak chcę wybadać temat pasków bo bransolet nie lubię,jak się okaże,że nie można kupić do tego paska w ludzkiej cenie a jedyne wyjście to ori Omega za pewnie kilkaset złotych to temat odpuszczam

pic_id10207_no1_xl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

Myślę że jedyne wyjście to pasek na zamówienie, ale nie wiem jak to wyjdzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba pozostanie Ci zakup normalnego paska + docięcie go do pożądanego wymiaru. Pozdrawiam Mirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze można adapterek dorobić, tylko żeby ładnie wyszedł. Niektóre zegarki miały takie dodatki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek z podkładką lepiej rozłoży siły działające na skórę niż normalny i przycięty.

Przy jedynie przycięciu skóra skręcając się na boki przy teleskopie, z czasem się mocno wyrobi.

Natomiast podkładka pozwoli przenieść obciążenie na szwy i klejenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.