Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

holdegron

Timex Ironman DataLink USB

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nowy na forum, własnie je przeglądam i mile zaskoczony że trafiłem na recenzje tego modelu Timexa. Kiedys chciałem go kupić , był juz niedostępny. Świetne zdjęcia, i duzo informacji o zegarku. Zawsze mnei ciekawiło jak wyglada gniazdo do kabelka na USB. Pomimo upływu czasu uważam że nadal przydał nby sie taki czasomierz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Zegarek nadal jest dostępny w sklepach internetowych i na e-bay'u (rzadko ale bywa).

Np.: http://cgi.ebay.de/Timex-Datalink-USB-ironman-Data-Link-t-53722-Spickeruh-/300424261784?cmd=ViewItem&pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item45f2ae7098 za 15 EURO

Problemy mogą być z kompatybilnością oprogramowania w najnowszych systemach operacyjnych.

Sam używałem ten ponad 6 lat wcześniej 5 lat model Data Link 150 naprawdę super zegarek.

W sumie zegarków Timex Data Link używałem prawie 13 lat ( 3 egzemplarze, 2 modele Timex DataLink 150 i Timex DataLink Ironman Triathlon USB)

Ja natomiast szukam do mojego starego Timexa DataLink 150 który wykorzystywał do komunikacji monitor CRT

dodatkowego urządzonka - Timex Data Link Notebook Adapter... ale to jest naprawdę bardzo rzadka rzecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Gdyby ktoś był zainteresowany takim zegarkiem (używanym, ale w niezłym stanie) to proszę o kontakt. Ze źródeł zbliżonych do Św. Mikołaja wiem, że dostanę w tym roku nowy zegarek i chętnie taki komuś sprzedam. Kartonik nie przetrwał lat współpracy, ale mam oczywiście specjalny kabel USB, płytkę z oprogramowaniem i jedno zapasowe ogniwo do bransolety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Gdyby ktoś był zainteresowany takim zegarkiem (używanym, ale w niezłym stanie) to proszę o kontakt. Ze źródeł zbliżonych do Św. Mikołaja wiem, że dostanę w tym roku nowy zegarek i chętnie taki komuś sprzedam. Kartonik nie przetrwał lat współpracy, ale mam oczywiście specjalny kabel USB, płytkę z oprogramowaniem i jedno zapasowe ogniwo do bransolety.

Witam,

Jestem zainteresowany zakupem jeśli jest sprawna komunikacja zegarek - PC

z aktualnym systemem operacyjnym tj. XP/VISTA/7 ew. emulacja (WINE) pod LINUX.

Ciekawe czy jest jakaś alternatywa zegarka synchronizującego się z organizerem w komputerze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo !

Zabawię się w archeologa, bo uwierzyć nie mogę, że takie zegarki też tutaj bywają omawiane.

Właśnie z takiego Timex'a zamierzam przeskoczyć na coś mechanicznego.

Mam też starszą wersję - Data Link 150 - pełny old school jeśli chodzi o przekaz danych. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.