Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdziłem na czym polega problem i niestety okazuje się, że dostęp do pełnej edycji powiązany jest z innym uprawnieniem, a mianowicie z uprawnieniem supermoderatora. Bez tego pełna edycja nie zadziała, ale ja z przyczyn oczywistych nie mogę żadnej z grup takiego prawa przydzielić. Z drugiej strony, nie widzę, aby miało to jakikolwiek sens w sytuacji, gdy możesz modyfikować wszystkie swoje posty napisane w temacie. Jeżeli zajdzie potrzeba zmiany nazwy wątku, proszę o kontakt.

Problem rozwiązany. Zamykam temat.

Jeżeli mam wystawione rzeczy do Seiko 6309 i ogólnie dla Seiko (tak jest w moim ogłoszeniu części do Seiko)

I sprzdałem do 6309 i zostały części dla innych modeli to mając w temacie model 6309 wprowadzam w błąd ewentualnego kupca który może potrzebuje rzeczy które ja sprzedaje ale nie zajży bo ma inny model niż 6309.

Więc moim zdaniem powinna byc pełna Edycja psotów (tak jak to było w poprzedniej wersji forum)

Takie jest moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Jeżeli mam wystawione rzeczy do Seiko 6309 i ogólnie dla Seiko (tak jest w moim ogłoszeniu części do Seiko)

I sprzdałem do 6309 i zostały części dla innych modeli to mając w temacie model 6309 wprowadzam w błąd ewentualnego kupca który może potrzebuje rzeczy które ja sprzedaje ale nie zajży bo ma inny model niż 6309.

Więc moim zdaniem powinna byc pełna Edycja psotów (tak jak to było w poprzedniej wersji forum)

Takie jest moje zdanie

Jaki problem napisać wiadomość z prośbą o zmianę nazwy tematu ?. Zobaczę, co jeszcze da się zrobić w kontekście pełnej edycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywiad

Ta możliwość jest bardzo potrzebna - jeśli coś się sprzeda to należy usunąć to z tematu, by był porządek i przejrzystość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale po co mamy zawrać głowę adminowi skoro można to zrobić samemu.

Oczywiście moderator musi to kontrolować i sprawdzać czy jest to robione przez uzytkowników prawidłowo i zgodnie ze stanem rzeczywistym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Dobra, znalazłem już rozwiązanie tego problemu. Wkrótce będzie można korzystać z pełnej edycji.

Pozdrawiam

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Już wszystko powinno działać prawidłowo. Proszę o info czy jest okay.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wszystko powinno działać prawidłowo. Proszę o info czy jest okay.

Sprawdzałem tylko jeden temat, ale wygląda, że już jest w porządku.

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Problem rozwiązany. Zamykam temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.