Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

A. ...wski

Onet?

Rekomendowane odpowiedzi

Około roku temu natrafiłem przypadkiem na stronę Klubu i jego forum.

To była prawdziwa przyjemność - trafić na środowisko dorosłych ludzi, toczących kulturalne rozmowy o zegarkach...

Andrzej W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze mną było tak samo _ rok temu, kulturalni ludzie, tylko o ile byłbym zdrowszy nie mając takiej świadomości, ze istnieją tak piękne zegarki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że kombinacja tytułu wątku i treści sugeruje doszukiwanie się pewnego drugiego dna, ale oczywiście mogę się mylić, więc tak tylko cichutko wtrącam

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z neuro...trochęd dziwne, cyniczne czy jakie właściwie? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja zupełnie nie cynicznie , z pełną szczerością ( wypowiadałem się na ten temat już wielokrotnie) uważam ,że nasze forum jest ( a szczególnie w porównaniu z tymi popularnymi np onet ,wp itd ) wręcz modelowym przykładem kultury i tolerancji dla poglądów innych

oczywiście zdarzają się wyjątki ,ale naprawdę są to wyjątki

generalnie jest ok i tego wszystkim życzę - tak trzymać !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

ma racje "dariusz chlastawa" twierdzac, iz to forum jest modelowe pod wzgledem tolerancji, kultury i poszanowania zdania osoby o innym- niz wlasne- patrzeniu na swiat.

zlozylo sie tak, iz w kregu moich pasji jest rowniez numizmatyka, czesto tez bywalem- zabierajac glos- na najlepszym merytorycznie forum numizmatycznym, w cafe Allegro. ale ... ale nie daj Bog gdy na tym forum ktos mial/ma zdanie inne niz najwieksze tuzy numizmatyki tego kraju, od razu sypie sie grad wyszukanych okreslen, nie zawsze przyjemnych. przyklady mozna mnozyc...

a na tym forum... a na tym forum kazdy wyciaga pomocna dlon, kazdy raduje sie radoscia kolegi, bo ten akurat kupil ciekawy zegarek... tutaj wiedza i merytoryczne argumenty sa tym, co przekonuje i budzi podziw.

coz ... rad jestem, iz sa enklawy takie jak ta ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
myślę że kombinacja tytułu wątku i treści sugeruje doszukiwanie się pewnego drugiego dna, ale oczywiście mogę się mylić, więc tak tylko cichutko wtrącam

I ten czas przeszły... :?

What's Up, Doc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yarhard
Około roku temu natrafiłem przypadkiem na stronę Klubu i jego forum.

To była prawdziwa przyjemność - trafić na środowisko dorosłych ludzi, toczących kulturalne rozmowy o zegarkach...

czyzby to pozegnanie jakowes bylo :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musiałby się autor wątku wypowiedzieć... :D

Jeśli chodzi o moją ocenę - zgadzam się z Darkiem i Malczikiem. Nic dodac, nic ująć....

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mi troche przeszło :? - więc kończę swoją myśl.

Otóż zauważyłem, że ostatnimi czasy na Forum zaczęły sie pojawiać teksty (skądinąd na ogół nie mające nic wspólnego z zegarkami), które swoją formą pasują bardziej do Onetu, a czasem wręcz do ścian szkolnej ubikacji.

Zgadzam się, że to margines.

Ale (jak mawiał mój znajomy hrabia) są takie rzeczy, których (tu zaznaczyć odpowiadający indywidualnie wariant)

- szlachcic

- katolik

- oficer

- inteligent

- człowiek przyzwoity

nie powininien NIGDY akceptować!

Apeluję zatem o obronę standardów, które sami przecież wypracowaliśmy...

Andrzej W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.