cytochrom 46 #1 Napisano 13 Listopada 2009 < 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #2 Napisano 13 Listopada 2009 Fajowy, zakup czegos "vintage" od Gubelina czy Turlera, o ile stan jest zadowalajacy, to zawsze pewna inwestycja. Ja mam swojego faworyta w tej kategorii (tzn. wsrod zegarkow wypuszczanych przez duze szwajcarskie firmy jubilerskie) - Omega Constellation Turler (pie-pan) - koperta i zintegrowana bransoleta z bialego zlota. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #3 Napisano 13 Listopada 2009 Pierwszy raz widzę taki parkingowy gadżet Piękna sztuka jak każdy memovox zresztą 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #4 Napisano 13 Listopada 2009 Świetny nabytek! Gratuluje Rafale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5 Napisano 13 Listopada 2009 Bardzo ładny , chyba jeden z ładniejszych i widać ze tarcza super ! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #6 Napisano 14 Listopada 2009 Dzieki - stran mnie poskladal - nie mam zamiaru nic z nim robic - nawet polerki nie bedzie pozdrawiamR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach