Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość filipos20

Jak włączyć EL backlight auto w modelu aq-164wd

Rekomendowane odpowiedzi

Gość filipos20

Witam

Od niedawana posiadam zegarek casio aq-164wd i mam z nim pewien problem. Zegarek posiada opcje El backlight auto tylko nie wiem jak ją włączyć, kręcę ręką w strone twarzy i nic, podświetlenie działa tylko po wcisnięciu przycisku :angry: myśle że trzeba jakoś włączyć tą opcje tylko nie mam pojęcia jak, w instrukcji nic o tym nie ma. Może ktoś wie jak to włączyć ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba tylko w zaciemnieniu działa

też mi się tak wydaje, poza tym przytrzymujesz przycisk "light" (jakieś ~5 sek) i włącza się funkcja auto :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jestem nowym forumowiczem i dumnym posiadaczem g-9100

Niestety ten model nie ma automatycznego podświetlenia, a jeśli chodzi o automatyczne włączanie tej funkcji w zaciemnieniu to mają tą funkcje tylko modele z tough solar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość filipos20

To że powinna działać tylko w zaciemnieniu to wiem, ale kiedy przytrzymuje 5s "light" to się nic nie dzieje i funkcja nadal nie działa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AQ-164wd nie posiada automatycznego podświetlenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość filipos20

Na stronie sklepu i w instrukcji jest jednak napisane że zegarek posiada funkcje El backlight auto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie sklepu i w instrukcji jest jednak napisane że zegarek posiada funkcje El backlight auto :)

To moduł 4396 ? jeśli tak to nie posiada takiej funkcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.