Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

andrei123

Casio-Filmiki

Czy zamieszczenie takiego tematu było dobrym pomysłem?????   

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Postanowiłem założyć temat w którym każdy będzie mógł zamieścić własny filmik który prezentuje jego zegarek. Takie filmiki są moim zdaniem bardzo ważne gdyż jak sam chciałem kupić sobie zegarek też szukałem filmiku prezentującego ten konkretny model i bardzo ciężko było taki znaleźć . A z drugiej strony zdjęcia wszystkiego nie pokazują. Można wrzucać linki lub tak jak tu czyli nacisnąć media i wkleić link.

Przykład jak miało by to wyglądać

lub jeśli ktoś nie wie jak to zrobić żeby tak filmik się pokazywał niech po prostu wklei link.

Pozdrawiam i zachęcam do wrzucania filmików.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to świetny pomysł! Ja tez zanim kupie zegarek szukam prezentacji jak wyglada w realu i na rece dany zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł dobry, trzeba by ustalić jakieś reguły, tzn. co pokazujemy. Czy tylko wygląd, czy na ręce, czy funkcjonalność itp. I można kręcić.

Aha, bo to jest niejasne, kręcimy własne filmiki, czy wrzucamy jakieś zewnętrzne reklamówki?

• Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem ;)
  • Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&Promaster
  • Aktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana):
  • Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a więc tak chodzi mi o ogólna prezentacje modelu najmilej widziane własne nakręcone filmy które pokazują dokładnie wszystko o danym modelu(funkcje,"jak się świeci",i jak chodzi,itp). ale nie mam nic przeciwko jeśli znajdzie ktoś fajny filmik w sieci prezentujący jakiś model zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł bardzo dobry. Szukałem kiedyś w sieci filmu o GW-1400 ale nie ma, ani reklamówek ani amatorskich nagrań. Byłem przekonany, że coś się znajdzie bo pierwszy raz ujrzałem ten model w polskim czasopośmie dla majsterkowiczów: "Młody Technik" Sam filmu nie moge nakręcić bo mie mam sprzętu do tego B)

GW-1400DU, GW-7900B, GLX-5600, DW-6900

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak apropo, to ma ktoś może reklamę zegarka G-510D? Bardzo mi się podobała, ale za nic nie mogę jej nigdzie znaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma może ktoś film własnej produkcji lub z neta zegarka casio AWG - 100 lub 101.

z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ilez ja sie naszukalem tego filmu z hokeista ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 110010000010011001

Dzieki B) reklamy i zegarki legenda.

Zegarek, ktory widac w 43 sekundzie ten po prawej DW-290 (nie sygnowany G-SHOCK) do dzis pamietam jak jeszcze za czasow szkoly podstawowej jeden kolega na przerwach rzucal nim po plycie korytarza, zegarek slizgal sie po plycie tak dlugo az w koncu nie zatrzymal sie na scianie uderzajac w nia z dosyc duza predkoscia, mial zarysowana koperte ale dzialal!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh ta reklama z hokeistą to jedno z wspomnień dziecinstwa . Reklama rzeczy wtedy będącej dla mnie w sferze marzeń-na tamte czasy nieosiągalnej  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 110010000010011001

Hehe :lol: cos na ochlode :) prosze tylko nie lizac ;)

http://www.youtube.com/watch?v=I1CYTV3up-4

Czy zegarek po takim zamrozeniu bedzie w takim samym stanie technicznym jak przed zamrozeniem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 00110010000010011001

Filmy promocyjne Oceanus'ow z 2009 i 2010 roku.

http://oceanus.casio.jp/gallery/flash/gallery.swf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co znaczy skrót RC! na bialym ?

GW-1400DU, GW-7900B, GLX-5600, DW-6900

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.