Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

piotr2324

Epos 3388

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć chciałbym zobaczyć na żywo Eposa 3388 do którego się przymierzam z zakupem.Wiecie mooże gdzie te zegarki można oglądnąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć chciałbym zobaczyć na żywo Eposa 3388 do którego się przymierzam z zakupem.Wiecie mooże gdzie te zegarki można oglądnąć?

Nie chcę się wymądrzać, bo pewności nie mam ale wydaje mi się, że z Opolszczyzny to najbliżej do oglądania Eposów masz do Krakowa (np. u Pawła - Tik Taka). Chyba, że pod moją nieobecność na forum rozrosła się sieć dystrybucyjna tej marki, w co niestety wątpię.

Presslaw - nazwa Wrocławia obowiazująca pod panowaniem Habsburgów, w latach 1526-1741.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbliżej masz do Katowic, do Silesii.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbliżej masz do Katowic, do Silesii.

polecam kontakt bezpośredni z Tik Tak z Krakowa /nie mylić z kimś o ksywie Pan Tic Tac/.

Kupiłem u niego dla syna Eposa divera. Kontakt perfect.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Epos'y są w Silesia City Center w Katowicach. Tik Tak wie co mówi :) Sam je tam oglądałem i przymierzałem. Sklep nazywa się (nie wiem czy mogę?) bodajże Valdi Time. Miła obsługa. Ceny też chyba niezłe. Nie pamiętam czy 3388 był, ale ze względu na odległość może lepiej wcześniej zadzwonić. Ostatnio pojawiły się też Oris'y :)

Omnia mea mecum porto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.