wu-ki 10 #1 Napisano 10 Lutego 2010 Witam, Ponieważ jestem świeżakiem, który chciał się pochwalić swoją mini kolekcją na miarę własnych możliwości wklejam poniżej mój mini-zbiór. Zagadka: Co z tej grupy byście zostawili a czego się pozbyli? Dodam tylko, że obecnie dwa z czterech zegarków już zmieniły właściciela. Niestety było to konieczne, żeby częściowo poprawić mój budżet nadwyrężony zakupem jednego z czasmomierzy widocznych na tym zdjęciu ... tylko, który to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Classified #2 Napisano 10 Lutego 2010 a czego się pozbyliTego co niepotrzebne i się nie podoba, oczywiście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wu-ki 10 #3 Napisano 10 Lutego 2010 Kolega dał odpowiedź godną komisji śledczej Oczywiście, jest to dobra odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Classified #4 Napisano 10 Lutego 2010 Powiem tak, ja pozbyłbym się pierwszego z lewej i drugiego z prawej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wu-ki 10 #5 Napisano 10 Lutego 2010 ha, pierwszego z lewej (CK) sobie zostawiłem bo to prezent od taty;) Rozstałem się z drugim z prawej (Seiko) i pierwszym z prawej (Dugena nie na chodzie) A moim ulubieńcem został 5 sports - pierwszy automat na jaki się "szarpnąłem" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #6 Napisano 10 Lutego 2010 A co jest nie tak z tym chrono seiko (drugi z prawej)?Fajny jest. 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wu-ki 10 #7 Napisano 10 Lutego 2010 z Seiko wszystko jest ok i podoba mi się wciąż. Niestety musiał pójść pod młotek żeby sfinansować drugie Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach